Rize'de sokak ortasında silahlı çatışma: O anlar kamerada! 7 kişi gözaltına alındı

Rize'de iki grup arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 1'i kadın 3 kişi yaralandı. Sokak ortasında yaşanan silahlı çatışma anı çevredekiler tarafından kaydedildi. Kavganın ardından 7 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan araştırmada, olaya taraf kişilerin komşu oldukları ve aralarında husumet bulunduğunun anlaşıldığı öğrenildi. Görüntüler film sahnelerini andırdı...

Giriş Tarihi 20 Mart 2024, 20:39 Güncelleme 21 Mart 2024, 01:54
Rize’de sokak ortasında silahlı çatışma: O anlar kamerada! 7 kişi gözaltına alındı

İÇİNDEKİLER

Rize'de iki grup arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 1'i kadın 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Mermerdelen Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan 2 grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

SOKAK ORTASINDA ÇATIŞTILAR
Valilikten yapılan açıklamada, Mermerdelen Mahallesi Atatürk Caddesi'nde dün T.Ç, B.A. ve H.Ç. ile B.Ö.K, K.Ö.K, S.K. ve D.Ö.K. arasında gerçekleşen ve ateşli silah kullanılan olayda 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

Olay yerine gelen ekiplerin ilk müdahalede bulunduğu yaralılar, Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Rize Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Yaralanan H.Ç, B.Ö.K. ve T.Ç'nin tedavilerinin devam ettiği, olayla ilgili 7 kişinin de gözaltına alındığı ifade edildi.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ
İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan araştırmada, olaya taraf kişilerin komşu oldukları ve aralarında husumet bulunduğunun anlaşıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "İki taraf arasında sözlü olarak başlayan tartışma, daha sonra arbedeye dönüşmüş, ardından da ateşli silah kullanılması ile devam etmiştir. Bu sırada devriye görevini ifa etmekte olan ekibimizce taraflara ikazda bulunulmuş, silah kullanmaya devam edilmesi üzerine gerekli müdahale yapılarak olay kontrol altına alınmıştır. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir."

ÇATIŞMA ANI KAMERADA
Öte yandan, cadde üzerinde çıkan silahlı kavgada tarafların çatışma anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Görüntülerde; cadde üzerine boğuşan taraflardan 2'sinin silahla ateş etme anları ile çevredekilerin yaralılara müdahale ettiği anlar yer aldı.