Alkollü sürücü direksiyon başında uyuyakaldı: Hanımla kavga ettim
Antalya'da park halindeki otomobilinin direksiyonu başında uyuyakalan bir şahıs yapılan testte 2,37 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerinin "Neden bu kadar içtin?" sözlerine S.K., "Hanımla kavga ettim" diyerek yanıt verdi.
Antalya Manavgat D-400 kara yolu yan yolda bir otomobilin trafiği tehlikeye atacak şekilde durduğu ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Büro Amirliği ekibi, bölgeye sevk edildi.
ZİL ZURNA SARHOŞ ÇIKTI
Polis ekipleri otomobilin sürücüsünün direksiyon başında uyuduğunu gördü.

Kapıları kilitli, sağ ön lastiği patlak olan otomobilin sürücüsü S.K., polisler tarafından güçlükle uyandırıldı. Ayakta durmakta zorlanan sürücü, yapılan testte 2,37 promil alkollü çıktı.
"HANIMLA KAVGA ETTİM" SAVUNMASI
Polis ekiplerinin "Neden bu kadar içtin, insanların hayatını tehlikeye atıyorsun?" sorusuna S.K., "Hanımla kavga ettim" karşılığını verdi.

Yapılan işlemlerin ardından S.K., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. S.K.'ye 'alkollü araç kullanmak' suçundan 6 bin 439 lira ceza uygulandı, ayrıca 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek' suçundan hakkında adli işlem yapıldı.

Otomobil ise yediemin otoparkına çekildi.