Başakşehir’de feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti

Başakşehir Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana gelen kaza öldürdü. Başakşehir’de refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil bir başka otomobile çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti

Giriş Tarihi 06 Ocak 2024, 22:39 Güncelleme 07 Ocak 2024, 02:33
Başakşehir’de feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

İstanbul Başakşehir'de saat 19.30 sıralarında meydana gelen feci kaza ölümle sonuçlandı. Arnavutköy istikametinde seyir halinde olan ve sürücüsü tespit edilemeyen 34 HZR 561 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüjü aşarak karşı şeride geçti.

Bu sırada karşı şeritten gelen başka bir araca çarpan otomobil daha sonra bariyerlere vurdu. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada yoldaki trafik durdu.

Kazanın ardından araçlarda sıkışanlar itfaiyenin uzun süren çalışmalarından sonra çıkarıldı. Kazada, Enes Durukan ve Mehmet Bülbül'ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada Enes Durukan ve Mehmet Bülbül olay yerinde, Muhammed Bülbül ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş bir kişi de tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralanan Sudenaz Bülbül'ün ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN