İstanbul'da tüyler ürperten cinayet! Hanginize sıkayım deyip 17 yaşındaki kızı başından vurdu

4 yıl önce cinayetten hapse giren E.D., 18 ay sonra tahliye edildi. Yılbaşı gecesi, iki kız arkadaşına “Hanginize sıkayım” dedi. M.N. Ö.'yü seçti. Ağır yaralanan genç kızın ölüm kalım savaşı verdiği belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2024 Güncelleme 04 Ocak 2024, 08:13
İstanbul’da tüyler ürperten cinayet! Hanginize sıkayım deyip 17 yaşındaki kızı başından vurdu

İÇİNDEKİLER

Tüyler ürperten dehşet, 31 Aralık gecesi İstanbul Fatih'in Cibali Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre E.D. (33), 4 yıl önce cinayet işledi. 18 ay yatıp tahliye edildi. İşte o katil, yılbaşı gecesi arkadaşları M.N.Ö. (17) ve N.A. ile bir araya geldi. Kızlarla birlikte otomobilin içinde otururken "Seni mi vurayım, yoksa seni mi?" dedi.

Bu sırada silahını ateşledi. Silahın patlamasıyla aracın arka koltuğunda oturan Ö., başından yaralandı. Cani, kanlar içinde kalan genci hastaneye getirdi. Daha sonra N.A. ile kaçtı. Polis ekipleri, olay üzerine harekete geçti.

Yakaladığı A.'nın ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. E.D.'yi yakalamak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. M.N.Ö.'nün ise hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Öte yandan, N.A.'nın sosyal medya hesabından tabanca fotoğrafı paylaştığı belirlendi. Baba B.Ö., "Bu adam daha önce de cinayet işlemiş. Denetimli serbestlikten salmışlar" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN