İstanbul Valisi Davut Gül'den köprüdeki denetim noktasına ziyaret! | Vali Gül: Bütün tedbirler alındı

İstanbul Valisi Davut Gül, yılbaşı tedbirleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde denetim yapan polis ekiplerini ziyaret etti. Vali Gül, denetim noktasında durdurulan sürücülerin de yeni yılını kutlayarak tatlı ikram etti. Denetim noktasında açıklamalarda bulunan Gül, "İstanbul'da, özellikle yılbaşında yoğunluk daha da artıyor. Yoğunluğun fazla olduğu bölgelerde, vatandaşlarımızın trafik, asayiş gibi konularda sıkıntı yaşamamaları için arkadaşlarımız bütün tedbirleri aldılar." dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Gül, Taksim ve İstiklal Caddesi'nde emniyet uygulamalarını da denetledi.

Giriş Tarihi 31 Aralık 2023, 22:14 Güncelleme 01 Ocak 2024, 03:41
İstanbul Valisi Davut Gül’den köprüdeki denetim noktasına ziyaret! | Vali Gül: Bütün tedbirler alındı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Valisi Davut Gül, yılbaşı tedbirleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde denetim yapan polis ekiplerini ziyaret etti.




Vali Gül'e, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da eşlik etti.


VALİ GÜL, YOLCULARA TATLI İKRAMINDA BULUNDU
Denetim noktasında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların yeni yılını kutlayan Vali Gül, tatlı ikramında da bulundu.

"ŞU AN İTİBARİYLE AKSAMA YOK"

Denetim noktasında açıklamalarda bulunan Vali Gül, "Yılbaşı için 7/24 güvenlik kuvvetlerimiz; Emniyet Teşkilatı, Jandarma, Sahil Güvenlik görevinin başında. Köprünün üzerinde, Emniyet Müdürlüğümüzün görev yapan birimlerini ziyarete geldik. Onların da yeni yıllarını tebrik etmek için geldik. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum.

İstanbul'da, özellikle yılbaşında yoğunluk daha da artıyor. Yoğunluğun fazla olduğu bölgelerde, vatandaşlarımızın trafik, asayiş gibi konularda sıkıntı yaşamamaları için arkadaşlarımız bütün tedbirleri aldılar. Şu an itibariyle aksayan bir yön yok. Allah kazasız belasız yeni yıla girmeyi ve 2024'te görev yapmayı nasip etsin." dedi.



VALİ GÜL, TAKSİM VE İSTİKLAL CADDESİ'NDE EMNİYET UYGULAMALARINI DENETLEDİ

Vali Gül, İstanbul'da yılbaşı kutlamalarının en yoğun olduğu yerlerden Beyoğlu'nda Taksim Meydanı ve çevresinde görev yapan polisleri ziyaret etti.
Emniyet görevlilerinin yeni yılını kutlayan Gül, burada yaptığı açıklamada, vatandaşların yılbaşını huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmesi için Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi İstanbul'da da çeşitli tedbirler alındığını belirtti.



Emniyet, jandarma, sahil güvenlik ile diğer kurum ve kuruluşların birlikte 7 gün 24 saat görev yaptıklarını kaydeden Gül, "Bugün de Taksim'deyiz. Çok şükür alınan tedbirlerle başta trafik olmak üzere asayiş anlamında ve diğer konularda çok ciddi bir olayla karşılaşmadık. Emeği geçen emniyet teşkilatımıza, jandarma teşkilatımıza, sahil güvenliğe, koordine eden kaymakamlarımıza, Göç İdaresine, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah kazasız, belasız bir 2024 yaşatsın, güvenlik kuvvetlerimizin tırnağına taş değdirmesin. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bir daha ülkemizin bu tür acılarla karşılaşmaması için Allah'a dua ediyorum." diye konuştu.



Vali Gül, daha sonra İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu ile birlikte İstiklal Caddesi'nde denetimde bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN