Emniyet güçleri Hilal Yılmaz'ın feryadını duydu: Tehditler savuran eski sevgilisi bulundu!

Polis, Hilal Yılmaz adlı genç kızın sosyal medyadaki "Beni öldürecek" şeklindeki feryadını duydu. Tehdit eden eski sevgiliyi kısa sürede buldu. İşte sizler için derlediğimiz 31 Aralık tarihli TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2023 Güncelleme 31 Aralık 2023, 06:59
Emniyet güçleri Hilal Yılmaz’ın feryadını duydu: Tehditler savuran eski sevgilisi bulundu!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan Hilal Yılmaz, önceki akşam bir video paylaşarak eski erkek arkadaşı U.Ç. tarafından ölümle tehdit edildiğini anlattı. Ç.'nin uzaklaştırma kararına rağmen kendisini tehdit etmeye devam ettiğini vurguladı.

Yetkililere yalvardı. Genç kızın ağlayarak anlattıkları, kısa sürede sosyal medyada ilk sıralara çıktı. Polis hemen operasyon başlattı. Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli U.Ç.'yi kısa sürede yakaladı. Şüpheliyle ilgili yapılan sorgulamada Ç.'nin 'hakaret, tehdit, özel hayatın gizliliğinin ihlali' suçlarından 3 farklı dosyası olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu anlaşıldı. Ç. hakkında, 'hakaret, tehdit, özel hayatın gizliliğinin ihlali' suçlarından adli işlem başlatılırken şüpheliye elektronik kelepçe takıldı. Zanlının sorgusunun devam ettiği açıklandı.

GÖKTAŞI BOOM!
Gökbilimcilerden dünyaya yaklaşan "şeytan kuyruklu yıldızına" ilişkin açıklama geldi. Gökbilimciler, göktaşının her 15 günde bir patlayarak gaz ve buz püskürttüğünü aktardı. Göktaşının 2024 yılının Nisan ayında Dünya'ya en yakın konuma geleceği, Mayıs ve Haziran aylarında ise çıplak gözle görülebileceği hatırlatıldı. Yıldızın en parlak olacağı tarihin ise 2 Haziran 2024 olduğu açıklandı.



DERSİMİZ KIZAK
Erzurum Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Vildan Güney'in 'kızak etkinliği' projesi kapsamında Palandöken'e götürdüğü 35 ortaokul öğrencisi doyasıya eğlendi. Güney, "Buraya, fakültede okul dışı ortamları öğrenme dersi kapsamında hazırladığım proje ile staj yaptığım okulun öğrencilerini getirdim. Gün boyu kızak keyfi yaşayan öğrencilerle unutulmaz bir gün yaşadık. Onlar eğlenirken ben de projemi gerçekleştirmiş oldum" dedi.

104 MİLYON DEVRETTİ
6 ve 5+JOKER bilen çıkmayınca 103 milyon 946 bin 607 lira devretti. 5 bilenler 1 milyon 475 bin 488 lira, 4 bilenler 5 bin 444 lira, 3 bilenler 395 lira, 2 bilenler ise 37 lira alacak.

YAVUZ YAŞASIN
CHP Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın, hayata tutunabilmesi için 100 günü kalan SMA'lı Yavuz Batu için valilikten izin alınmasına rağmen, ilçe meydanında stant açmalarına izin vermediği iddia edildi. Baba Hasan Demirtaş, "İnimiz olduğunu stant açmak istediğimizi dile getirdim. Bana, 'Perşembe günleri pazar kuruluyor, gidin orada açın' dedi" diyerek isyan etti.

İHMAL ZİNCİRİ
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 10 kişinin can verdiği zincirleme kazanın raporu ortaya çıktı: Yolcu otobüsü ve kamyonet, hız limitini aştı!

MASAL BİTTİ
Denizli Pamukkale'de henüz 1 yaşında olan Masal bebek, üşümesin diye annesi tarafından elektrikli battaniyeye konuldu. Ancak çıkan yangın, talihsiz miniğin sonu oldu!

'ELON'İN KİRİ!
Popüler internet yayını Wired, 2023'ün en tehlikeli isimlerini belirledi. Tesla ve X'in sahibi Elon Musk ile OpenAI'ın kurucusu Sam Altman da listeye üst sıralardan girdi...

SEYDİŞEHİR CANİSİ
Konya Seydişehir'de Diş Teknisyeni Bekir Doğan, 3 ay önce boşandı. Ancak eşini ve kızını rahat bırakmadı! "İhanet" iddiasıyla evi bastı. Eski karısı Ayşe Gezer (35) ile evladı Gözde Nur'a (17) kurşun yağdırdı. Ana-kız kurtarılamadı!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN