Kocaeli'de okulu basan veliler öğretmenleri darp etti: O anlar kamerada

Kocaeli'de veliler, çocukların gözü önünde 2 öğretmeni darp etti. O anlar saniye saniye kaydedilirken, hem velilerin hem de darp edilen öğretmenlerin birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi. Velilerin saldırısına uğrayan 2 öğretmenden biri olayın sebebini anlattı. Öğretmen Volkan Ayhan, "Meslektaşımın veliye, öğrencinin öğle arasından sonraki derse 15 dakika geç kaldığını söylemesi üzerine aralarında tartışma başladı. Öğrencinin annesi meslektaşıma 'Siz kimsiniz? Ne karışıyorsunuz?' şeklinde bağırmaya başlayınca ben de araya girip yatıştırmaya çalıştım. Ardından eşi ve oğlunu okula çağırdı. Okula gelen baba ve öğrencinin abisi ise bize saldırdı" dedi.

Giriş Tarihi 29 Aralık 2023, 13:45 Güncelleme 29 Aralık 2023, 17:10
Kocaeli’de okulu basan veliler öğretmenleri darp etti: O anlar kamerada

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde veliler, çocukların gözü önünde 2 öğretmeni darp etti.

İddiaya göre, Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda görevli 2 öğretmen sınıfta ders anlatırken, öğrenci velileri tarafından önce hakarete, ardından da saldırıya uğradı.

ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVDÜLER
Sınıfı basan veliler, öğrencilerin gözü önünde öğretmenleri darp etti.

Okul yönetimi ve diğer öğretmenler olayı ayırarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, velileri gözaltına aldı.

Olayın sevenine ilişkin açıklama yapılmazken hastaneye giden 2 öğretmen de darp raporu alarak velilerden şikayetçi oldu.

Velilerin de öğretmenlerden şikayetçi oldukları öğrenildi.

"OKULA GELEN BABA VE ÖĞRENCİNİN ABİSİ İSE BİZE SALDIRDI"
Saldırıya uğrayan öğretmenlerden Volkan Ayhan, "Öğrenci benim öğrencim değildi. Meslektaşım Fen Bilgisi Öğretmeni Evren Türkeri veliye, öğrencinin öğle arasından sonraki derse 15 dakika geç kaldığını söylemesi üzerine aralarında tartışma başladı. Öğrencinin annesi meslektaşıma 'Siz kimsiniz? Ne karışıyorsunuz?' şeklinde bağırmaya başlayınca ben de araya girip yatıştırmaya çalıştım. Bizi şikayet etmekle tehdit edince ben de 'Nereye şikayet ederseniz edin' dedim. Ardından eşi ve oğlunu okula çağırdı. Okula gelen baba ve öğrencinin abisi ise bize saldırdı. Çok şükür vuramadılar. Biz şikayette bulunduk" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN