Yüreklere ateş düştü! Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan ve Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın acı haberi baba ocaklarına ulaştı!

Irak’ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan’ın şehadet haberi Yozgat'taki baba ocağına ulaştı. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Piyade Sözleşmeli Er Yılmaz'ın Çorum'daki ailesine şehadet haberi verildi

Giriş Tarihi 23 Aralık 2023, 22:16 Güncelleme 24 Aralık 2023, 00:28
Yüreklere ateş düştü! Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan ve Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz’ın acı haberi baba ocaklarına ulaştı!

İÇİNDEKİLER

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan 6 askerden Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25), şehadet haberi Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

Şehidin şehadet haberini, babası Sedat Arslan ve annesi Esengül Arslan'a Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ve askeri yetkililer verdi.

Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.


Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

ÇORUM'A DA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın ailesine şehadet haberi verildi.

Şehit Yılmaz'ın Akkent Mahallesi'nde yaşayan babası Ramazan Yılmaz'a acı haberi yetkililer verdi. Haberin verilmesinin ardından şehidin evinin bulunduğu apartmana Türk bayrağı asıldı. Şehit Aslan'ın cenazesinin memleketi Kırıkkale'de toprağa verileceği öğrenildi

GAZİANTEP ŞEHİDİMİZ: PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ABDULKADİR İYEM
Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in Gaziantep'teki ailesine şehadet haberi verildi. Şehit İyem'in (25) merkez Şehitkamil ilçesi Eyüpsultan Mahallesi'nde yaşayan annesi Ayişe ve babası Mehmet İyem'e acı haberi yetkililer ulaştırdı.

Şehidin 8 kardeşten biri ve bekar olduğu öğrenildi.Şehit İyem'in cenazesinin, Gaziantep'te toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan Millli Savunma Bakanlığı yaptığı paylaşımla şehit olan 3 kahramanımızın fotoğraflarını paylaşarak taziye mesajında bulundu. Yapılan açıklamada, " P. Uzm. Çvş Ahmet Arslan , P. Uzm. Çvş Abdulkadir İyem, P. Söz.Er Semih Yılmaz Kahraman silah arkadaşlarımız 23 Aralık 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kederli ailelerine ve asil milletimize baş sağlığı dilerim." mesajna yer verildi.

MSB, bir diğer paylaşımda ise şehit olan diğer 3 kahramanımız için de taziye yayınladı. Mesajda, "P.Söz.Er Cebrail Dündar, P.Söz.Er Kemal Aslan, P.Söz.Er Enis Budak Kahraman silah arkadaşlarımız 23 Aralık 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kederli ailelerine ve asil milletimize baş sağlığı dilerim." ifadeleri kullanıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN