Tekel tekel müebbet! Tekel bayi dehşetinde istenen cezalar belli oldu

Esenyurt'taki 2 kişinin öldüğü tekel bayi dehşetinde soruşturma tamamlandı. Tutuklu 4 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 41 yıldan 58 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2023 Güncelleme 18 Aralık 2023, 07:02
Tekel tekel müebbet! Tekel bayi dehşetinde istenen cezalar belli oldu

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye'nin konuştuğu tekel bayi cinayeti, 5 ay önce İstanbul Esenyurt'a Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelmişti. Silahlı kavgada Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetti. Yusuf Erzen ve Murat Özer ise yaralandı. Olaya ilişkin Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.




Gözaltına alınan şüphelilerden Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturmanın tamamlanması sonrası hazırlanan fezleke, iddianame düzenlenmesi amacıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.



4 kişi hakkında ayrı ayrı 'Tasarlayarak ve kan gütme saikiyle öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 'Kasten öldürme, tasarlayarak kan gütme saikiyle öldürmeye teşebbüs', 'Birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit ve ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma ya da bulundurma' suçlarından 41 yıldan 58 yıla kadar hapis cezaları talep edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN