Beşiktaş'ta trafik kavgası: Taksiciye silah çekti başına doğrulttu

Beşiktaş'ta trafikte otomobil sürücüsü ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışma uzayınca otomobil sürücüsü taksi şoförüne silah çekti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2023, 12:04 Güncelleme 05 Aralık 2023, 12:49
Beşiktaş’ta trafik kavgası: Taksiciye silah çekti başına doğrulttu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beşiktaş'ta trafikte yol verme tartışması uzayınca otomobil sürücüsü taksi şoförüne silah çekti.

Olay, Beşiktaş'ta 23 Kasım Perşembe akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, trafikte otomobil sürücüsü Hasan Ç. ile taksi şoförü Ferdi K. arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

SİLAHI TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN BAŞINA DOĞRULTTU
Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Ç. arabadan aldığı silahı taksi şoförünün başına doğrulttu.

Vatandaşların araya girmesiyle tartışma sona erdi. Tartışmada silah çeken otomobil sürücüsü de aracına binerek olay yerinden ayrıldı.

GÖZALTINA ALINDI
Taksi şoförü emniyete giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine otomobil sürücüsü Hasan Ç. gözaltına alındı. Hakkında "ateşli silahlar kanununa muhalefet" ve "tehdit" suçlarından adli işlem yapılan Hasan Ç. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

OLAY ANI KAMERADA
Yaşanan tartışma ve otomobil sürücüsünün silah çektiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki sürücünün tartıştığı daha sonra Hasan Ç.'nin aracından aldığı tabancayı karşı tarafa doğrulttuğu görülüyor. Araya girenlerin sakinleştirdiği sürücü daha sonra aracına binerek olay yerinden ayrılıyor.