Dünya Engelliler Günü'nde örnek bir sevgi: Motosiklet tamircisi Osman, tekerlekli sandalyeye mahkum Cahide'ye tutuldu

Osman Bakanca, tekerlekli sandalyeye mahkum olan Cahide Çelebi’ye aşık oldu. Ailelerinin bu birlikteliğine karşı çıkmasına rağmen evlenip yuva kurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2023 Güncelleme 03 Aralık 2023, 06:59
Dünya Engelliler Günü’nde örnek bir sevgi: Motosiklet tamircisi Osman, tekerlekli sandalyeye mahkum Cahide’ye tutuldu

İÇİNDEKİLER

Denizli'de yaşayan Osman Bakanca (41), yürüme engelli Cahide Çelebi'ye (35) gönül verdi. Aile, kesinlikle istemedi! Çift, herkesi karşısına alıp 2017'de evlendi.



Ancak bir yıl sonra Cahide'de böbrek hastalığı baş gösterdi. Genç kadın, kardeşinden yapılan nakille iyileşti. 6 yıldır çok mutlu olan çift, "Bizimkisi gerçek bir aşk hikayesi" dedi.

ENGELSİZ AŞK
Aşk ve sevgi, engel dinlemedi. Bir görüşte birbirine aşık olan iki gencin evliliği, herkese örnek olarak gösterildi. Denizli'de yaşayan motosiklet tamircisi Osman Bakanca (41), tekerlekli sandalyeye mahkûm Cahide Çelebi'ye (35) bir görüşte gönlünü verdi.

Ancak gencin ailesi, bu evliliği istemedi. Her ikisi de ailelerine aldırmayıp 2017'de hayatlarını birleştirdi. Aynı zamanda böbrek hastası olan Cahide, 2018'de kardeşinden aldığı böbrekle hayatına yeni bir yön verdi.

Çift 6 yıldır mutlu şekilde evliliklerini sürdürürken, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla TAKVİM'e konuşan Cahide, eşi Osman'ın dünyadaki tek varlığı olduğunu söyledi. Küçük yaştan itibaren yurtta büyüdüğünü de belirten Cahide, "Bizimkisi engelsiz aşk. Ruh ikizi gibiyiz" dedi.
Erdoğan ÖZTÜRK

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN