100 kişiden 99'u bulamıyor! Baykuşların arasındaki kediyi saniyesinde bulan üstün zekalı çıkıyor

Sosyal medyanın son viral içeriklerinden birisi milyonları kendine hayran bırakan bir zeka testi oldu. Bu eğlenceli ve zorlu test, baykuşların gizemli dünyasında kaybolmuş bir kedinin izini sürmenizi gerektiriyor. Kedi ustaca gizlenmiş durumda ve sizden beklenen gözlem yeteneklerinizi kullanarak kedinin nerede olduğunu tespit etmek. Baykuşlar arasındaki kediyi bulma görevi zekayı ve dikkati sınamak amacıyla tasarlanmış bir bulmaca olarak karşımıza çıkıyor.

Giriş Tarihi 23 Kasım 2023, 08:48 Güncelleme 29 Kasım 2023, 07:42
100 kişiden 99’u bulamıyor! Baykuşların arasındaki kediyi saniyesinde bulan üstün zekalı çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Zekâ testlerinin pek çoğunda belirgin bir konumda bulunan nesneleri görmekte zorlanırız. Bu durum, görsel algımızın zorlayıcı bir şekilde test edilmesine neden oluyor. Bu görsel meydan okuma sadece dikkat ve gözlem becerilerinizi değil aynı zamanda zeka seviyenizi de sınıyor. Fotoğrafta gizlenmiş kedinin bulunması sadece hayvanların görüntülerine odaklanmakla kalmıyor, aynı zamanda hızlı düşünme ve görsel analiz yeteneklerinizi de kullanmanızı gerektiriyor.

BAYKUŞLARIN ARASINDA GİZEMLİ BİR KEDİ

Şimdi kedinin nerede olduğunu arıyorsunuz, ve tek yapmanız gereken resme dikkatlice bakmak. Kedinin baykuşlara oldukça benzediğini fark edeceksiniz.

İLK İPUCUNU VERİYORUZ

Size bir ipucu verelim ve kedinin nerede olabileceğini açıklamaya çalışalım. Resmin sağ tarafına odaklanın ve ağzını dikkatlice gözlemleyin.

HALA BULAMADINIZ MI?

Ancak unutmayın, baykuştaki gibi bir gaga görmeyeceksiniz. Şimdi, gagaları takip edin. Eğer hala bulamadıysanız, cevabı sizlerle aşağıda paylaşıyoruz.

ÇEMBERLE İŞARETLEDİK

Kafanızı kurcalayan tüm soruların yanıtlarını yukarıda sizlerle paylaştık. Eğer benzer içerikleri daha fazla görmek istiyorsanız, bizi takip etmeye devam edin.