250 milyon liralık para hareketi! Polatları Dilan yaktı: 'Günde 750 bin lira harcıyorum' dedi MASAK'ın radarına girdi!

Dilan Polat "günde 750 bin lira harcıyorum, altın tozlu kahve içiyorum" dedi. MASAK'ın radarına girdi. Soruşturmada, Dilan-Engin Polat'ın 250 milyon lira civarında para hareketinin saptandığı, aile fertleri üzerine şirket kurduğu ve bu şirketler üzerinden vergi kaçırdığı da vurgulandı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
250 milyon liralık para hareketi! Polatları Dilan yaktı: 'Günde 750 bin lira harcıyorum' dedi MASAK'ın radarına girdi!

Dilan Polat'ı, "Günde 750 bin TL harcıyorum, kahveyi altınla içiyorum" sözleri yaktı! MASAK, hemen inceleme başlattı. Paniğe kapılan Polat ise U dönüşü yaptı. Polise ağladı: Alın teriyle çalışıyorum. Vatanımı çok seviyorum!

250 milyon liralık para hareketi! Polatları Dilan yaktı: 'Günde 750 bin lira harcıyorum' dedi MASAK'ın radarına girdi!-2

İstanbul'da "Kara para aklamak, vergi kaçırmak ve örgüt kurma" suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın, 21 Eylül'de bir programda "Altın tozlu kahve içip günlük 750 bin lira harcadığı" yönündeki ifadelerinin ardından takibe alındığı ortaya çıktı.

250 milyon liralık para hareketi! Polatları Dilan yaktı: 'Günde 750 bin lira harcıyorum' dedi MASAK'ın radarına girdi!-3

MASAK'ın hemen müfettişlere inceleme talimatı verdiğinde ise Dilan Polat'ın daha önce alışılmadık yumuşak tonda bir video mesaj paylaştığı anlaşıldı.

250 milyon liralık para hareketi! Polatları Dilan yaktı: 'Günde 750 bin lira harcıyorum' dedi MASAK'ın radarına girdi!-4

HEMEN AĞIZ DEĞİŞTİRDİ
26 Eylül'de Polat'ın ağlayarak, "Bu kadar şirket sahibiyiz.

250 milyon liralık para hareketi! Polatları Dilan yaktı: 'Günde 750 bin lira harcıyorum' dedi MASAK'ın radarına girdi!-5

Devletimize boynumuz kıldan ince. Her şeyimiz çok şeffaf. Alnımızın akıyla, alın teriyle çalışıyoruz " dediği saptandı.

250 milyon liralık para hareketi! Polatları Dilan yaktı: 'Günde 750 bin lira harcıyorum' dedi MASAK'ın radarına girdi!-6

Soruşturmada, Dilan-Engin Polat'ın 250 milyon lira civarında para hareketinin saptandığı, aile fertleri üzerine şirket kurduğu ve bu şirketler üzerinden vergi kaçırdığı da vurgulandı. (Mustafa Sait ÖZKAN)

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler