Kocaeli'de emekli uzman çavuş ailesini katlettikten sonra intihar etti

Nevzat Acar, boşanma aşamasındaki eşi Züleyha, oğlu Oğuz Can ve kızı Nur Sena’ya tabancayla kurşun yağdırdı. Aynı silahla canına kıydı. Anne-oğul kurtarılamadı. Nişanlı olan kızı ise ağır yaralandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2023 Güncelleme 25 Ekim 2023, 07:01
Kocaeli’de emekli uzman çavuş ailesini katlettikten sonra intihar etti

İÇİNDEKİLER

Kocaeli Gölcük'te önceki gün aile katliamı meydana geldi. Emekli uzman çavuş Nevzat Acar, Zonguldak'tan 19.30 sıralarında ailesinin yaşadığı Gölcük'teki apartmana gitti. Apartmanın girişinde oğlu Oğuz Can ve kızı Nur Seda Acar'a sinirlendi.

Anne Züleyha Acar, daireye çıkarak polise, 'eşinin kendisini ve çocuklarını öldüreceğini' ihbar verdi. Nevzat Acar, yukarıya çıkmasına engel olmaya çalışan oğlu ve kızını tabancasını çıkartarak ateş etti. Apartmandan çıkarken çevreye kurşun yağdırmaya devam eden Acar, eşini de polisle konuştuğu esnada katletti. Daha sonra apartmanın girişine inen Nevzat Acar, tabancayı kafasına doğrultup ateşleyerek intihar etti.

KARDEŞİ DE İNTİHAR ETMİŞ
Anne ve oğul olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Nur Seda Acar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan Züleyha Acar'ın şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşi Nevzat Acar'dan ayrı evde yaşadığı ve boşanma davası açtığı kaydedildi.

Uzman çavuşa 2021'de uzaklaştırma kararı verildiği, ağır yaraladığı kızının ise evlilik hazırlığı yaptığı bildirildi. Acar'ın kardeşi Taner Acar'ın da uzman çavuş olduğu ve 2001'de izindeyken babaevinde intihar ettiği belirlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN