İstanbul'da trafik yine kilit | YOL DURUMU

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde yine trafik kilitlendi. Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolunda Yenibosna, Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu, Cevizlibağ, Haliç Köprüsü, Halıcıoğlu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde araçlar çift yönlü güçlükle ilerledi. Anadolu Yakası'nda ise Uzunçayır-Çamlıca yönündeki araç yangını nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılırken, bölgede trafik yoğunluğu oluştu. İşte İstanbul yol durumu...

Giriş Tarihi 09 Ekim 2023, 09:13 Güncelleme 09 Ekim 2023, 09:15
İstanbul’da trafik yine kilit | YOL DURUMU

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da haftanın ilk gününde D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında trafik yoğunluğu yaşandı.

D-100 kara yolunda Yenibosna, Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu, Cevizlibağ, Haliç Köprüsü, Halıcıoğlu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda araçlar çift yönlü güçlükle ilerliyor.

Metrobüs güzergahı yenileme çalışmaları sebebiyle Esenyurt ile Beylikdüzü arasında trafikte yoğunluk yaşanıyor.

TEM'DE YOĞUNLUK
Hadımköy bağlantı yolu, Avcılar, TEM Otoyolu Levent Büyükdere Caddesi, Nurtepe Viyadüğü bağlantı yolu ile Hasdal'da yoğun trafik dikkati çekiyor.

DURAKLAR YİNE TIKA BASA
Tramvay, otobüs ve metrobüs duraklarında ise yolcu yoğunluğu görülüyor.

Anadolu Yakası'nda ise Kartal, Ataşehir, Kadıköy ve Maltepe'de, Üsküdar ile Ümraniye'nin bazı caddelerinde, Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün bağlantı yollarında araç yoğunluğu yaşanıyor.

D-100 kara yolunda, Küçükyalı, Kozyatağı, Göztepe, Altunizade'de trafik yoğun seyrederken, Uzunçayır-Çamlıca yönündeki araç yangını nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı. Araçta çıkan yangın söndürülürken, bölgede araçlar güçlükle ilerliyor.

İSTANBUL TRAFİK DURUMU
İBB Cep Trafik haritası verilerine göre, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde yüzde 65'in üzerine çıktı.

Anadolu Yakası'nda ise trafik yoğunluğu yüzde 76'ya kadar yükseldi.