Gaziantep'te sevgili vahşeti! Evini bastı, başından vurdu, intihar etti

Erkan Dağcı, ayrıldığı sevgilisi Fulya Aslan’ın evini bastı. Silahla başından vurarak hayattan kopardı. Daha sonra da aynı tabancayla canına kıydı. Hayatını kaybeden Aslan ile Dağcı'nın cansız bedenleri ise olay yerinde tamamlanan işlemlerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Gaziantep’te sevgili vahşeti! Evini bastı, başından vurdu, intihar etti

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetlerinin son adresi, dün Gaziantep Şahinbey'deki Öğretmenevleri Mahallesi'nde yaşandı.

33 yaşındaki Erkan Dağcı, ayrıldığı 31 yaşındaki kız arkadaşı Fulya Aslan'ın evini bastı. Şahıs, eve gelir gelmez kapıyı açan kız arkadaşının annesi Gülçin Gürkan'ı (54) silahla ateş ederek yaraladı.

Evde bulunan Fulya Aslan'ı başından vurarak hayattan kopardı. Saldırgan, daha sonra silahı başına dayayıp canına kıydı. Sesleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi çağırıldı.

Ekipler, Aslan ile Dağcı'nın cansız bedenleriyle karşılaştı. Omzundan yaralanan Gülçin Gürkan'ı ise ilk müdahalenin ardından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hayatını kaybeden Aslan ile Dağcı'nın cansız bedenleri ise olay yerinde tamamlanan işlemlerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN