1 bardağı tüm kir ve toksini atacak! Karaciğeri, tıkalı bağırsakları tertemiz yapıyor

Karaciğer ve bağırsaklardaki kiri yok ediyor. Tıkanan bağırsakları açıyor, sağlıklı bir sindirim sistemine kavuşmanızı sağlıyor. 1 bardak içmeniz yeterli. Bu mucize resmen vücudunuzda kış temizliği yapacak. 1 hafta boyunca düzenli olarak uyguladığınızda organlarınız temizlenecek ve çok daha sağlıklı hissetmeye başlayacaksınız. İşte vücudu toksinlerden arındıran o şifa kaynağı...

Giriş Tarihi 09 Ekim 2023, 18:59 Güncelleme 09 Ekim 2023, 19:05
1 bardağı tüm kir ve toksini atacak! Karaciğeri, tıkalı bağırsakları tertemiz yapıyor

İÇİNDEKİLER

Bu içecek organlarınızı baştan aşağı temizleyecek. İşte düzenli olarak uyguladığınızda vücudunuzu tertemiz yapacak mucize yöntem...

Başlıca malzemeler:

🔷3 diş sarımsak
🔷4 gr taze zerdeçal veya yarım tatlı kaşığı toz zerdeçal
🔷4 adet yeşil elma
🔷1 dilim limon

🔷2 dal nane
🔷1 litre su
🔷1 tatlı kaşığı doğal bal

Yapılışı;

📌Sarımsak, A, B ve C vitaminleri bakımından zengin olup, karaciğeri koruyarak vücudu patojenlere karşı savunmaya yardımcı oluyor. Bağırsak enfeksiyonları üzerinde olumlu etkileri bulunuyor ve sindirim sistemi problemlerini hafifletiyor. Zerdeçal, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, sindirimi ve kalp sağlığını iyileştiriyor. Ayrıca, kansere karşı koruyucu etkileri olduğu ve kolon, meme, cilt ve prostat kanseri riskini azalttığı biliniyor.

📌Yeşil elma, irritabl bağırsak sorunu, kabızlık ve ishal gibi problemlere iyi geliyor. Aynı zamanda vücudu toksinlerden arındırmaya yardımcı oluyor. Limon, bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve kabızlığı gideriyor. Nane ise sindirimi destekleyerek mideyi rahatlatıyor.

📌Bu içeceği hazırlamak için, sarımsak, zerdeçal, yeşil elma, limon ve nane karışımını suyla kaynatın ve ardından doğal bal ekleyin. Günde 3 bardak tüketmeniz öneriliyor.

Hamile ve emziren bayanlar, alerjik reaksiyonları olanlar veya ilaç kullananlar önce doktorlarına danışmalıdır. Bu içecek, sağlığınızı desteklemek ve vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besin maddelerini almanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, her zaman dengeli bir diyet ve sağlıklı yaşam tarzı önemlidir.