Dehşet raporu! Kars'ta bir doktor hasta yakını tarafından darp edildi

15 yaşındaki Bedirhan C, aile hekimi Ercan Şentürk’ten okul için rapor istedi. Alamayınca ağabeyi Serkan C.’ye söyledi. O da Şentürk’ü öldüresiye darp etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2023 Güncelleme 06 Ekim 2023, 06:58
Dehşet raporu! Kars’ta bir doktor hasta yakını tarafından darp edildi

İÇİNDEKİLER

Kars Selim'de kan donduran bir olay meydana geldi. 15 yaşındaki lise öğrencisi Bedirhan C, 3 gün önce saat 10.30 sıralarında Aile Sağlık Merkezi'ne gitti. Dr. Ercan Şentürk tarafından muayene ve reçete yazılan Bedirhan C, okul için de rapor istedi. Doktor Şentürk, rapor yazılacak bir durumun olmadığını, rapor vermeyeceğini belirtti. Bunun üzerine sinirlenen Bedirhan C., durumu ağabeyi Serkan C.'ye söyledi. İki kardeş sağlık merkezine geldi. Doktor Ercan Şentürk ile tartıştı. Olayın büyümesiyle Serkan C., Şentürk'ü darp etti.

ÖNCE ANJİYO SONRA BYPASS
Doktor, tartışmanın ardından saat 19.00 sıralarında fenalaşıp kalp krizi geçirdi. Şentürk, gittiği Selim Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Önce anjiyo operasyonu geçirdi. Ardından bypass yapılması için Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Şentürk'ün tedavisine devam edildiği belirtildi. Olay sonrası gözaltına alınan Serkan C. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bedirhan C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN