Deniz kazası geçiren Sabancı çifti ile ilgili şoke eden iddia: Hizmetçinin ahı mı tuttu?

Türkiye Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Yunan adalarında yaptığı kaza ile şoku yaşadı. Kaza sonrası apar topar İstanbul'a getirilen Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı bir süre tedavi görmüştü. Vuslat Doğan Sabancı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.İddiaya göre; Vuslat Sabancı, kazadan bir hafta önce, yıllardır evinde çalışan hizmetçi kadının işine son vermiş. Kadın giderken, çok ağır beddualar etmiş. İşte sosyeteye bomba gibi düşen o olay...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2023, 09:39 Güncelleme 02 Ekim 2023, 09:52
Deniz kazası geçiren Sabancı çifti ile ilgili şoke eden iddia: Hizmetçinin ahı mı tuttu?

İÇİNDEKİLER

Esas Holding'in patronu Ali Sabancı, eşi Vuslat Doğan Sabancı, oğulları Emrecan ve Kaan Ali ile Yunanistan tatiline çıktı.

Lüks yatı Latiko ile 24 Ağustos'ta Leros Adası'na demir attı. Akşam yemeği için ailesiyle Zodyak botuna atladı. Ancak kıyıya giderken kayalıklara çarptı.

Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Leros Adası'ndaki hastaneye kaldırılan Ali Sabancı, hemen ameliyata alındı.

7 SAAT SÜREN KRİTİK OPERASYON
7 saat süren operasyonun ardından Türkiye'ye getirilen Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, uzun süre İstanbul Şişli'deki özel hastanede tedavi altına alındı.

Sabancı'nın çarptığı kayalıkların hayalet kayalıklar olarak adlandırıldığı ve özellikle gece gel-git nedeniyle sular altında kaldığı vurgulandı.

Bu nedenle görüş açısında olmadığı vurgulandı. Yunan makamları ise botta GPS cihazının bulunmadığını vurguladı. Yetkililer "Cihaz olmadığı için Sabancı kayalıkları fark etmemiş olabilir. Eğer bu cihaz olsaydı kaza yaşanmazdı" açıklamasını yaptı.

Sabancı çiftinin geçtiğimiz günlerde taburcu edildiği ancak kendilerini uzun bir tedavi sürecinin beklediği belirtildi.

BAĞIRSAK VE PANKREASININ BİR KISMI ALINDI
Kazada ağır yaralanan Ali Sabancı'nın bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmının alındığı iddiası da ortaya atıldı.

Yoğun bakımda uyutularak tedavisine devam edilen Ali Sabancı'nın dalağının da alındığı, dalak aort damarı yırtılan Ali Sabancı'nın bugün yeniden kritik bir operasyona girdiği ortaya çıktı.

Başarılı geçen operasyonun ardından Sabancı'nın tedavisinin hastanede sürdüğü vurgulandı.

KAZAYA BEDDUA MI NEDEN OLDU?
Sosyetik Vuslat Doğan Sabancı da, İstanbul'daki hastanede kazanın ardından ameliyata alınmıştı. Damak, diş ve çene kısmında ağır hasarlan oluşan Sabancı'nın da tedavisinin uzun süreceği açıklanmıştı.

Konuyla ilgili kazanın olduğu ilk andan itibaren yaşananları köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, kazadan önce Sabancıların evinde meydana geldiği iddia edilen bir olayı kaleme aldı. Cankurt, Vuslat Sabancı'nın, kazadan bir hafta önce, yıllardır evinde çalışan hizmetçi kadını, sudan bir sebepten dolayı kovduğunu ve kadının giderken, Vuslat Hanım'a çok ağır beddualar ettiğini ifade etti.

İşte Cankurt'un bugünkü yazısı:

Şu sıralar sosyete kulislerinden en çok konuşulan kişi, 24 Ağustos'ta Leros adasında geçirdikleri bot kazasında eşi Ali Sabancı ile ölümden dönen Vuslat Doğan Sabancı.

Sosyete bir süredir, Vuslat Hanım'ın kazada, yüzündeki neredeyse tüm kemiklerin kırıldığını, damak ve çene kısmında büyük hasarın oluştuğunu, bu yüzden de bir dizi ameliyatla eski sağlığına kavuşabileceğini konuşuyordu.

Ancak son günlerde sosyeteden Vuslat Hanım ile ilgili başka bir söylenti duymaya başladım. Konuşulanlara göre, Vuslat Hanım, kazadan bir hafta önce, yıllardır evinde çalışan hizmetçi kadını, sudan bir sebepten dolayı kovmuş.

Kadın giderken, Vuslat Hanım'a çok ağır beddualar etmiş. Bir hafta sonra kaza olunca, olayı bilenler, "Kadının bedduası tuttu, ah aldığı için bu başına geldi" diyormuş ve bu dedikodu kulaktan kulağa bütün sosyeteye yayılmış.

Vallahi bu sosyete bir alem! Nereden, neleri bulup çıkarıp böyle üzücü bir durumda bile dedikodu malzemesi yapabiliyor.

DAHA ÖNCE İTALYA'DA KAZA GEÇİRMİŞLER
Bu arada, evinde tedavisi devam eden, ailesi dışında kimseyle görüşmeyen ve evden dışarı çıkmayan Vuslat Doğan Sabancı ile ilgili ilginç bir bilgi öğrendim. Ali-Vuslat Doğan Sabancı çifti, meğer 10 yıl önce İtalya'da, yine bir bot kazası geçirmiş. Ali Bey kazayı hafif atlatırken Vuslat Hanım'da sakat kalma riski oluşmuş ve 10 ay boyunca evde kımıldamadan yatmak zorunda kalmış. Umarım, Vuslat Hanım, 10 yıl önceki gibi yine er ya da geç eski sağlığına kavuşur.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN