İstanbul'da korkunç olay! Halıya sarılı cesedi yolun ortasına atıp kaçmışlardı! Vahşeti tek tek anlattı

İstanbul Pendik'te dün kan donduran bir olay meydana geldi. Gecekonduların yoğunlukta bulunduğu bir sokakta halıya sarılı erkek cesedi bulunmuştu. Cesedin kimliği tespit edildi. Özbekistanlı Umidillo Mirmahkhmudov’a ait olduğu öğrenilen cesedin sırrı çözüldü. Mirmahkhmudov'un boşandığı eşinin imam nikahlı kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Abdulborıy M. verdiği ifadede vahşeti tek tek anlattı.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2023, 09:50 Güncelleme 27 Eylül 2023, 08:13
İstanbul’da korkunç olay! Halıya sarılı cesedi yolun ortasına atıp kaçmışlardı! Vahşeti tek tek anlattı

İÇİNDEKİLER

Olay, saat 22.45 sıralarında İstanbul Pendik ilçesi, Dumlupınar Mahallesi, Ağırbaşlı Sokak üzerinde yaşandı.

İddiaya göre plakası öğrenilemeyen bir araç sokağa gelerek halıya sarılı olan bir erkek cesedini yolun ortasına atarak olay yerinden kaçtı. Çevredeki evlerde oturan vatandaşlardan yaşlı bir kadın halıya sarılı bir cesedin yola atıldığını fark etti.

Yaşanılan olay üzerine yaşlı kadın polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri sokağın her iki tarafından da giriş ve çıkışı yasakladı. Olay yeri inceleme ekipleri ise cesedin sarıldığı halıyı inceledi. Polis ekipleri cesedi yolun ortasından kaldırarak üzerinde inceleme yapılması için adli tıp morguna kaldırdı.

Yapılan incelemelerde halıdaki cesedin Özbekistanlı bir kişiye ait olduğu tespit edildi. Kim tarafından neden öldürüldüğü henüz tespit edilemezken cesedin oraya atıldığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde bir kamyonetle gelen şahıslar cesedi sokak ortasına atıp kaçıyor.

Yapılan incelemelerde cesedi bırakan kamyonet Esenler'de bir adreste bulundu. Çalışmalarını devam ettiren ekipleri şüpheli Abdulborıy M. ve onun imam nikahlı eşi Mukhtasarkhon M. ile 3 akrabasını gözaltına aldı.

CESEDİ STREÇ FİLME SARMIŞ
Gözaltına alınan şüphelilerden Abdulborıy M. verdiği ifadede vahşi cinayeti anlattı. Abdulborıy M. ifadesinde; " Şahsın boşandığı eşi ile imam nikahlı olarak evlendim. Bu evliliği bir türlü kabul etmedi. Süreli tehdit ve rahatsz ediyordu. 23 Eylül günü de çocuklarını görme bahanesiyle eve geldi. Aramızda tartışma çıktı. Ardından olay gerçekleşti.

Öldüğünü anlayınca önce streç filme sardım ardından halıya sardım. Ardından akrabamı aradım. Kamyonetle sanayide çalıştığım dükkana cesedi götürdük. Bir gece orada kaldı. Daha sonra bir başka nakliyeci ile cesedi götürüp yol kenarına attık" dediği öne sürüldü.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Konuyla ilgili gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken ölen adamın ilk eşinden olan 3 çocuğu da koruma altına alındı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN