The Simpsons'tan kabus gibi 2024 tahminleri! Enflasyon...

Ünlü animasyon dizisi The Simpsons, 2024 yılına dair öngörüleriyle tekrar gündemde. Dizinin geçmişte birçok olayı doğru tahmin ettiği iddialarnın üzerine şimdi de geleceğe dair önemli kehanetler yeniden gündeme geldi. İşte bu dikkat çekici kehanetleri...

Giriş Tarihi 22 Eylül 2023, 15:45 Güncelleme 22 Eylül 2023, 15:46
The Simpsons’tan kabus gibi 2024 tahminleri! Enflasyon...

İÇİNDEKİLER

The Simpsons komedi ve hiciv türündeki animasyon dizisiyle uzun yıllardır televizyon ekranlarında yer aldı. Bu çizgi dizinin beklenmedik bir şekilde geleceği önceden tahmin ettiğini düşünüyor.

📌 Matt Groening tarafından yaratılan ve 1989 yılında televizyon ekranlarına merhaba diyen efsanevi animasyon dizisi The Simpsons geleceği tahmin ettiği iddialarıyla gündemde sık sık yer alıyor.

📌 Titan denizaltı, Trump, Threads ve birçok güncel olayın dizide yer aldığının görülmesinin ardından yeni ortaya çıkan bir tahmin duyanları şoke ediyor. Birçok toplumsal olayı tahmin eden çizgi dizi son olarak Türkiye'deki deprem öngörüsüyle bomba etkisi yaratmıştı.

📌 The Simpsons bu kez bambaşka bir konuyu tahmin etti. Dizinin eski bir bölümünde güneşin aşırı sıcaklığına dikkat çekildi.

📌 Bahse konu bölümde Hans isimli karakter, güneşin yakıcı sıcaklığında geçen bir sahnede erimeye başlıyor. Ardından, gazetenin mürekkebi de yüksek sıcaklığa dayanamayarak eriyor ve hemen ardından bir kelebek sıcaklıktan yanıp tutuşuyor. Öğrencilerin sıcaklığa karşı korunabilmek için bir klimalı alanı sığınak olarak kullanmalarıyla ilgili sahne ise sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

📌 Bu sahneler, gelecekte bir "sıcaklık pandemisi" yaşanabileceğine dair düşünceleri akıllara getirdi.

📌 Küresel iklim krizi ve aşırı sıcak havaların bu yıl baş ağrıtmasıyla geçtiği bir dönemde, "The Simpsons" dizisinin bu kehaneti daha da ilgi çekici hale geliyor.

TWITTER VE X LOGOSU

📌 Geleceğe dair tahminleriyle bilinen Simpsonlar dizisinin bu değişimi de tahmin ettiği düşünülüyor. Dizinin 2012 yılındaki bir bölümünde Homer karakterinin Twittter'ın yeni logosuna benzer sembolü olan bir uygulama kullandığı görülüyor. Homer akıllı telefonunda gezinirken X logolu bir uygulama izleyicilerin dikkatini çekti.

🔮 İŞTE THE SİMPSONS 2024 YILINDAKİ DİĞER KEHANETLERİ

📌ENFLASYON KRİZİ

📌AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ VE ÇİN ARASINDA NÜKLEER ÇATIŞMA

📌TRUMP, 2024'TE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ BAŞKANI OLACAK

THE SİMPSONS DİZİSİNDE DOLAR KEHANETİ

📌 Sosyal medyada konuşulan bir bölümde, doların değer kaybettiği ve yerine sanal para sistemlerine geçiş yapılacağı öne sürülüyor. Bu bölümde, yere düşen doları kimsenin önemsemediği ve vatandaşların yanından geçip gittiği görülüyor.