Almanya’da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan hakkında ölüm raporu!

Gurbetçi Yasemin Gündoğan, çalıştığı para dağıtım şirketinde tam 8 milyon euroluk vurgun yapıp kaçmıştı. Almanya İçişleri Bakanlığı, 4 İspanyol dedektifi tuttu. Çeşme’ye gelen dedektifler, “Yasemin öldürüldü” diye rapor hazırladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
Almanya’da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan hakkında ölüm raporu!

İÇİNDEKİLER

21 Mayıs 2021, Almanya'nın en büyük vurgunlarından birinin yapıldığı tarih olarak kayıtlara geçti. Yasemin Gündoğan, para dağıtım şirketi olan Loomis'te çalışırken, çöpleri atma bahanesiyle sevgilisi Behrens'e garaj ve para transfer ünitesinin kapısını açtırdı.

İçinde 8 milyon 196 bin 925 euro olan iki konteyneri dışarıya çıkardı. Ardından kayıplara karıştı. Almanlar, özel ekip kurarak karış karış Yasemin Gündoğan'ı aradı ama hiçbir ize ulaşamadı.

BÖLGEYİ TARADILAR
Yasemin'in kaçtığı minibüsle önce Viyana'ya ulaştığı ardından paraları ticari havayolu taşımacılığı yapan kişilere paylaştırarak Türkiye'ye soktuğu anlaşıldı. Alman yetkililer bu kez, konuda uzman 4 İspanyol dedektifi Çeşme'ye yolladı.

Yasemin'in villasının bulunduğu mahalle adeta ablukaya alındı. Bölgede kuş uçurtmayan dedektifler, mahallede ipucu aradı ancak Yasemin Gündoğan'ın izine rastlanmadı.

Bunun üzerine dedektifler, "Gündoğan büyük ihtimalle öldürüldü. Paralar da bir başkası tarafından el konuldu" raporunu yazdı.



3 AY BOYUNCA PLAN YAPTI
Yasemin Gündoğan'ın 3 ay boyunca parayı nasıl ülkeden çıkaracağının planının yaptığı belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN