Oyuncu Merve Kayaalp'ten acı haber! Babasının silahıyla hayatına son verdi

Muğla Dalaman'da yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi. İşte sizler için derlediğimiz 19 Eylül TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2023 Güncelleme 19 Eylül 2023, 07:01
Oyuncu Merve Kayaalp’ten acı haber! Babasının silahıyla hayatına son verdi

İÇİNDEKİLER

Muğla Dalaman'da yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi. Kayaalp, bir çok projede yer almıştı.



KIZ MESELESİ CAN ALDI
İstanbul Bağcılar'da 15 yaşındaki 3 çocuğun geçmişten gelen kız meselesi husumeti kaynaklı tartışması cinayetle bitti. 15 Yaşındaki lise öğrencisi K. D. kız meselesi yüzünden tartıştığı öne sürülen kendisi gibi lise öğrencisi 15 yaşındaki M.E.A. boğazından bıçaklayarak öldürdü. Zanlı, "Çok pişmanım" dedi.



UYARI 'WAR'
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, BM'deki konuşması öncesinde ABD kanalı CBS News'e röportaj verdi. Rusya lideri Putin'i Hitler'e benzetti. "Ukrayna düşerse, Ruslar Polonya'ya ulaşırsa, sırada ne var? Üçüncü Dünya Savaşı mı?..

Ruslar dünyanın saygısını kaybetti. Putin'i seçtiler, yeniden seçtiler ve ikinci bir Hitler yetiştirdiler. Zamanda geriye gidemeyiz. Ama durdurabiliriz" dedi.

İS'HALE' BAK!
CHP'li Ahmet Aras tarafından yönetilen Bodrum'da temizlik ve altyapı ile ilgili sorunlar kangren haline geldi. Suya ulaşmada sorunların yaşandığı şehirde sık sık 'ana isale hattında meydana gelen patlamalar' vatandaşı isyan ettirdi.

Dün de Bitez Atatürk Bulvarı üzerindeki ana isale hattındaki patlama sonrası yolda dev çukur oluştu, işletmeleri su bastı, park halindeki araçlar zarar gördü.

Aras, "Bu yıl şehrin alt yapı sorunu tarih olacak" açıklaması yapmıştı. Ancak hala gerekli adımlar atılmadı.

'İRAN'ILMAZ
İranlı turistlerden bazıları otomobille geldi. Plaka sistemleri Türkiye ile benzerdi. Kuralları ihlal eden bu araçlara ceza kesildi. Ama makbuzlar Rıdvan Balki'ye gönderildi.

'CAR'MAŞA!
İran'dan tatile araçlarıyla gelen turistlerin plaka sistemlerinin Türkiye ile benzeşmesi Gümüşhane'lileri mağdur etti. İranlı 29 plakalı araca yazılan ceza Rıdvan Balki'ye tebliğ edildi. Balki, Giresun'da ceza yazılan Peugeot'un plakasının kendi otomobili olan Skoda'ya ait olduğunu görünce mahkemeye gitti. Cezanın iptalini istedi...



BOND TARZI
İngiliz istihbarat servisi MI6'nın yeni hazırladığı bir rapor şok etti.

İddiaya göre Pekin yönetimi çaydanlığa dinleme cihazı saklayarak üst düzey İngiliz devlet memurunu dinlemeye çalıştı. Hatta bu konuda bazı noktalarda başarı da sağlandı. İngiliz medyası, "James Bond tarzı ile bizi dinlediler" yorumunu yaptı.



KARA BALIK!
ABD'nin Californiya eyaletinde yaşayan 40 yaşındaki Laura Barajas, tilapia balığı yedikten sonra tam dört uzvunu kaybetti. Dr. Natasha Spottiswoode, "Bu tür balıklarda ölümcül bir bakteri olan Vibrio Vulnificus bakterisi oluyor.

Maalesef Laura Barajas'ı yeni hayatına hazırlamak zorundayız. Bu balığa kara balık diyoruz" dedi.



125 MİLYON DEVRETTİ
6+joker bilen çıkmayınca 125 milyon 641 bin lira devretti. 5+1 bilen de olmadı. 5 bilenler 230 bin 559'ar, 4 bilenler 3 bin 454'er, 3 bilenler 351'er, 2 bilenler 35'er lira alacak.



353 BİN LİRA DEVRETTİ
10
bilen çıkmayınca 353 bin lira devretti. 9 bilenler 11 bin 8'er, 8 bilenler 666'şar, 7 bilenler 121'er, 6 bilenler 20'şer, hiçbir numarayı bilemeyenler 17'şer lira alacak.

DE'KAN'LIK ODASI
Dicle Üniversitesi'nde Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yunus Yılmaz, odasında bıçaklandı. Saldırgan B.Y. adlı eski kız öğrencisi çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN