3 burçta katır inadı var! Onlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor! Dediğim dedikler!

Astroloji, her burcun kendine özgü özelliklere sahip olduğuna inanır. Bazı burçlar, inatçı ve kararlı kişilikleri ile öne çıkar. İşte astrolojiye göre "katır gibi inatçı" olarak kabul edilen 3 burç...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2023, 16:35 Güncelleme 18 Eylül 2023, 16:35
3 burçta katır inadı var!  Onlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor! Dediğim dedikler!

İÇİNDEKİLER

Astroloji, insanların kişilik özelliklerini yıldız konumlarına dayanarak analiz eden eski bir inanç sistemidir. Bazı burçlar, inatçı ve kararlı kişilikleri ile biliniyor. Astrologlar o burçlar için "katır gibi inatçı" diyor. İşte inadı inat burçlar...

KEÇİ GİBİ İNATÇI 3 BURÇ

KOVA: Fedakar olan Kovaların inadı tuttu mu kitlenir. Onlar cümleye son noktayı koymaya bayılır. Özgürlüğüne düşkün Kovalar burnunun dikine gitmeyi sever. Siz siz olun Kovayla inatlaşmayın.

AKREP: Bir Akrep istediğini elde etmek için asla yolundan vazgeçmez. Alternatif dener ama burnunun dikine gitmeyi de sever ve bazen bunu belli etmeden yapar. Tüm kinini biriktirip doğru zamana saklayan Akrep burcunun ne zaman saldıracağı belli olmaz. Ne yalanı kaldırabilirler ne de şakayı. Güçlü hafıza ve hisleriyle size illallah dedirtir.

BOĞA: İnatçı burçların lideri olan Boğaların inadı meşhurdur. Görüşleri zor değişen Boğa burcu inadını göstermek için fırsat kollar. At gözlüğünü kolay kolay çıkarmaz. Bakış açısı hep aynı yöndedir. O kendi isterse bunu değiştirir. Boğa burcunu kızdırdığınızda ortalıktan kaçmanızda yarar var.