İki kardeş kan hastalığı ile mücadele ediyor! Baba Yalçın İnan'dan, gözyaşları içinde yardım çağrısı: Artık zamanları daraldı

Konya'da 'Fankoni Aplastik Anemisi' olarak bilinen kan hastalığı nedeniyle 2 çocuklarını toprağa veren İnan ailesi, aynı rahatsızlıkla yeniden karşılaştı. Bu kez Kübra (9) ile 4 yaşındaki kardeşi Ömer Ali hastalığa yakalandı. Baba Yalçın İnan, gözyaşları içinde yardım çağrısı yaptı: İki çocuğumu daha toprağa vermek istemiyorum.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2023 Güncelleme 16 Eylül 2023, 07:01
İki kardeş kan hastalığı ile mücadele ediyor! Baba Yalçın İnan’dan, gözyaşları içinde yardım çağrısı: Artık zamanları daraldı

İÇİNDEKİLER

Konya'da 'Fankoni Aplastik Anemisi' olarak bilinen kan hastalığı nedeniyle 2 çocuklarını toprağa veren İnan ailesi, aynı rahatsızlıkla yeniden karşılaştı. Bu kez Kübra (9) ile 4 yaşındaki kardeşi Ömer Ali hastalığa yakalandı.

Baba Yalçın İnan, çocukları için zamanın daraldığını ve bir an önce ilik nakli olmaları gerektiğini vurguladı. Gözyaşları içinde yardım çağrısı yaptı: Çocukların hayatı hep hastanelerde geçti. Ne okula gidebildiler ne de oyun oynayabildiler.

Artık zamanları daraldı. Bu yavrularımın da kaderi diğer kardeşlerininki gibi olmasın. İki çocuğumu daha toprağa vermek istemiyorum.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN