Esma Deniz Dellal Erkutlu denize uçan araçta can vermişti! Ailesinin iddiası kan dondurdu...

Alkollü A.E. ve lise müdürü eşi E.K., otomobille 8 metre yükseklikten denize uçtu. Talihsiz kadın, öldü. Koca ise hapse konuldu. E.'nin annesi kızını ölümle tehdit eden eşinin öldürdüğünü söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2023 Güncelleme 15 Eylül 2023, 07:01
Esma Deniz Dellal Erkutlu denize uçan araçta can vermişti! Ailesinin iddiası kan dondurdu...

İÇİNDEKİLER

Tekirdağ Şarköy'de lise müdürü E.D.D.E. (46), eşi A.G.E. (39) ile 2 hafta önce akşam Hoşköy Mahallesi'nde bir restorana yemeğe gitti.

Alkol alan kocanın yemek dönüşü kullandığı otomobil, Hoşkoy-Mürefte mahalleleri arasındaki kara yolunda 8 metre yükseklikten denize uçtu. Denizde ters dönen otomobilde A.G.E. kendi imkanları ile kurtuldu. Eşi E. ise otomobilde hayatını kaybetti.

1.49 PROMİL ÇIKTI
Kazanın ardından gözaltına alınan ve 1.49 promil alkollü çıkan A.G.E., Şarköy Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı.

'Şüphelinin tanık, mağdur veya başkaları üzerinde baskı yapma hususu devam ediyor olması nedenleri ile şüphelinin taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklanmasına karar verildi. Adliyeye çıkarılan A.G.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölen E.'nin annesi Saadet Dellal, "Kızımı "Sen yalnız öleceksin" diye tehdit ediyordu. Sonunda kızımın ölümüne neden oldu" ifadesini kullandı. Zanlı A.E. ise "Yalnız yiyen yalnız ölür" dediğini söyleyerek kendini savunmaya çalıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN