Elon Musk 1 yıl ilişki yaşadığı Amber Heard'e cosplay yaptırmış!

Tesla, SpaceX ve X'in sahibi olan Elon Musk ile ABD'li aktris Johnny Depp'ten olaylı şekilde boşanan Amber Heard'ün biten ilişkisi hakkında çarpıcı detaylar bitmek bilmiyor. Son olarak Elon Musk, 1 yıl ilişki yaşadığı Amber Heard'e cosplay yaptırmış.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2023 Güncelleme 15 Eylül 2023, 07:01
Elon Musk 1 yıl ilişki yaşadığı Amber Heard’e cosplay yaptırmış!

İÇİNDEKİLER

265 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, 2016 yılının sonlarında aktör Johnny Depp'in eski eşi, oyuncu Amber Heard ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

Heard'den bir yıl sonra ayrılan Musk, "Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı" itirafı yapmıştı.

Walter Isaacson, kaleme aldığı Musk'ın biyografisinde ise ilişkilerini bütün çıplaklığıyla anlattı. Buna göre Johnny Depp ile yıllarca süren boşanma ve karalama davaları nedeniyle çok konuşulan Amber Heard, ünlü oyuncuyu Elon Musk ile aldattı.

Amber Heard de ayrılık üzerine Elon Musk ile ilgili çarpıcı sözler sarf etti. Heard, "Onu çok seviyorum. Elon ateşi seviyor ve bazen bu ateş onu yakıyor. Sürekli buhran ve kaos istiyor" dedi.



VİDEO OYUNU KARAKTERİ GİBİ GİYDİRDİ
Amber Heard, Elon Musk'la sevgili olduğu dönemde bir video oyunu karakteri Mercy gibi giyinmişti. Bunun nedeni ise Musk'ın kendisine 'Mercy karakterine ne kadar benziyorsun' demesi oldu.

Musk da "Müthişsin" diyerek bu fotoğrafa sosyal medyada yer vermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN