İşte Ekrem İmamoğlu belediyeciliği: İstanbullunun toplu taşıma çilesi katlanıyor: İBB'nin yeni aldığı metrobüs arıza yaptı vatandaş yürümek zorunda kaldı

Sürekli yanan İETT otobüsleri, bozulan metrolar, aksayan seferler, yürümeyen merdivenler... CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elinde İETT adeta patladı. 2019 yılından itibaren İstanbul'da ulaşım çileye dönmüşken İmamoğlu'nun algı oyunlarıda tek tek ortaya başladı. Sosyal medya hesabından reklamını yaptığı yeni metrobüsler, arıza yapmaya başladı. Cennet Mahallesi'nde arıza yapan yeni metrobüsten inen yolcular, başka araca binebilmek için yürümek zorunda kaldı.

Giriş Tarihi 14 Eylül 2023, 19:00 Güncelleme 14 Eylül 2023, 19:15
İşte Ekrem İmamoğlu belediyeciliği: İstanbullunun toplu taşıma çilesi katlanıyor: İBB’nin yeni aldığı metrobüs arıza yaptı vatandaş yürümek zorunda kaldı

İÇİNDEKİLER

2019 yılından beri İstanbullunun toplu ulaşım çilesi bitmek bilmiyor.

İBB'nin yaklaşık 1.5 yıl önce törenle hizmete aldığı 60 adet yeni metrobüsler , arıza vermeye başladı.

OLAN VATANDAŞA OLDU!
En son metrobüs arızası Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde yaşandı. Arızalanan metrobüsten indirilen yolcular, bir başka metrobüse binebilmek için yürümek zorunda kaldı.

Yaşanan o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde vatandaşların tahliye edildiği ve başka bir metrobüse kadar yürüdüğü görülüyor.

İŞLER SADECE PR'DA KALDI!
Yanan İETT otobüsleri, bozulan metrolar, aksayan seferler, yürümeyen merdivenlere çözüm bulma noktasında yetersiz kalan Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB yeni sorunlara da kapı araladı.

Her geçen gün sosyal medya hesabından metrobüs reklamı yapan İmamoğlu'nun algı oyununu vatandaş yine gözler önüne serdi.



İETT Genel Müdürlüğü 2022 yılında gerçekleştirdiği ihaleyle toplu ulaşıma çözüm olması için 60 adet metrobüs alımı gerçekleştirmişti. Bursa'da üretilen 25 metre uzunluğu ve 3 kabini ile dikkat çeken metrobüslerin, çift körük ve uzunluğuyla mevcut yolcu kapasitesini arttırması planlanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN