Esenyurt’ta korku dolu anlar! Yoldan geçenlere saldıran kadın kameralara yansıdı! Zanlı tutuklandı, olaya ilişkin adli süreç başlatıldı

Esenyurt’ta yoldan geçenlere saldıran kadın, kameralara yansıdı. Çocuğu ile yolda yürüyen bir kadını kovalayan şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. Yaşananlardan dolayı tedirgin olan mahalleli, polise haber verdi. Şüpheli kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olaya ilişkin açıklamada bulunan İstanbul Valiliği, "Olayı gerçekleştirdiği ve akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen S.J. isimli kadın Esenyurt ilçesinde gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2023, 19:47 Güncelleme 13 Eylül 2023, 20:15
Esenyurt’ta korku dolu anlar! Yoldan geçenlere saldıran kadın kameralara yansıdı! Zanlı tutuklandı, olaya ilişkin adli süreç başlatıldı

İÇİNDEKİLER

Esenyurt'ta yoldan geçenlere saldıran kadın, kameralara yansıdı. Çocuğu ile yolda yürüyen bir kadını kovalayan şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.


Olay Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşandı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir kadın, bilinmeyen bir nedenle çevreden geçenlere saldırıyor. Çocuklu bir kadını kovalayan şüpheli, bir başka kadına ise arkadan saldırıyor.

Yaşananlardan dolayı tedirgin olan mahalleli, polise haber verdi. Şüpheli kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı.



Görgü şahidi Muhammet Emin Kılıç isimli bir vatandaş, "Sanırım haplanmıştı millete saldırdı. Özellikle kapalı kadınlara saldırdı. Çocuklu ailelere saldırıyordu. Hatta bir çocukta korkudan ağladı. Polisi aradık" dedi.

GÖZALTINA ALINDI
İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta başörtülü kadınlara saldıran şüpheliye ilişkin, "Akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen S.J. isimli kadın Esenyurt ilçesinde gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır." açıklaması yaptı. Alınan bilgiye göre, polis ekiplerince ilçedeki Bağdat Caddesi'nde bir kadının yoldan geçen başörtülü bir kişiye saldırdığı belirlendi. Yoldan geçen başka bir başörtülü kadını da kovaladığı anlaşılan şüpheli, caddedeki araçlara da tekme attı. İhbar üzerine olay yerinde incelemelerde bulunan polis, zanlının kimliğinin S.J. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan şüpheli S.J. emniyete götürüldü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
İstanbul Valiliğinin yazılı açıklamasında, bugün saat 14.20 sıralarında Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'nde bir kadının çevredeki insanlara saldırmasıyla ilgili çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Olayı gerçekleştirdiği ve akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen S.J. isimli kadın Esenyurt ilçesinde gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN