Estetikle göğüslerini dikleştirmek istedi! Operasyon sonrası tekrar sarkınca isyan etti: "Deneme tahtasına döndüm!"

Azerbaycanlı kadın, estetik yaptırdığı göğüsleri sarkınca tekrar operasyona alındı. Yine memnun kalmadı. “Deneme tahtası oldum” diyerek isyan bayrağı açtı. İşte sizler için derlediğimiz 11 Eylül TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2023 Güncelleme 11 Eylül 2023, 07:00
Estetikle göğüslerini dikleştirmek istedi! Operasyon sonrası tekrar sarkınca isyan etti: Deneme tahtasına döndüm!

İÇİNDEKİLER

Azerbaycanlı Aysel Halilova, estetik için soluğu İstanbul'da aldı. Prof. Dr. Murat T.'nin kapısını çaldı. Meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı yaptırdı. İddiaya göre iltihap kaptı. Göğüsleri sarktı. Dava açtı.

GÖĞÜS DAVASI
Azerbaycanlı Aysel Halilova, Şişli'de estetikçi Prof. Dr. Murat T.'ye liposaction ve meme küçültme, dikleştirme ameliyatı yaptırdı.

Ancak iddiaya göre ağrıları giderek arttı. Ardından karın altı dikişleri iltihap kaptı. 3 beden küçültülen göğüsleri ise sarktı.

Göğüslerinin istediği beden olmadığını da gören genç kadın, savcılığa gitti. Dilekçesinde, kalıcı dikiş izleri ve hasarlar olduğunu, tekrar ameliyat olması gerektiğini anlattı. Doktor hakkında soruşturma başlatıldı. (DİLEK YAMAN)



KAR ERKEN DÜŞTÜ
Doğu Karadeniz'de sonbaharla birlikte hava sıcaklıkları düştü. Artvin ve Rize'nin yüksek kesimleri, yaylalar, dağ etekleri kar yağışıyla beyaz örtüye büründü. Sakorya Yaylası'nda tablo gibi görüntüler oluşurken, Tepebaşı köyü muhtarı Ebubekir Pehlivan, "Bu kar yaylacılara 'Köylerinize dönün' diyor" şeklinde konuştu.



HASTALIĞI ÖNLEME 'SMA'NI
Sağlık Bakanlığı, iki yıl önce SMA'nın önlenmesine yönelik önemli bir adım attı. Evlilik hazırlığı yapan çiftler, aile hekimliklerinde ücretsiz olarak taşıyıcılık testi yaptırdı. "Evlilik Öncesi SMA Taşıyıcı Tarama Programı"nda numunesi alınan kişi sayısı 1 milyon 834'e ulaştı. SMA taşıyıcılığı şüpheli kişi sayısının 22 bin 573 olduğu açıklandı. Buna göre önlem alınmaya başlandı.



MARS NEFES ALDI
NASA'nın 2021'de Mars'a inen "Perseverance" adlı keşif aracında bulunan MOXIE adlı cihaz, umutları yeşertti. Kızıl Gezegen'de, 122 gram oksijen üretti. Bu miktarın da küçük bir köpeğin 10 saatlik solunabilir havasına denk geldiği belirtildi. Araştırmacılar, MOXIE'den yaklaşık 100 kat daha büyük bir cihazın, gelecekte gezegeni ziyaret eden astronotlar için oksijen oluşturabileceğini kaydetti...



300 BİN KİŞİ ETKİLENDİ
Fas İçişleri Bakanlığı, ülkenin orta kesimlerini vuran 7'lik depremde can kaybının 2 bini aştığını açıkladı. Yaralı 2 bin 200 kişiden 1400'ünün ağır olduğu kayıtlara yansıdı. Marakeş'te ve güneyde depremden etkilenen bölgelerde ölümlerin artığı anlaşıldı.

Depremden kurtulanlar, Marakeş'te boş alanlara yerleşmeye çalıştı. Birleşmiş Milletler'e göre, Marakeş ve civarında 300 binden fazla insanın depremden etkilendiği vurgulandı.



HESAP ZAMANI
Kahramanmaraş Andırın'da önceki gün Cengiz Aksu'nun kullandığı kamyon, virajı alamadı. Cenaze namazına hazırlanan kalabalığın arasına daldı. Mustafa Güzeloğlu (65), Osman Önsel (49), Halil Önsel (70), Mehmet Peksoy (72), Tahir Temiz (73) ve Erdoğan Güzeloğlu (37) hayatını kaybederken 24 kişi de yaralandı. Gözaltına alınan Aksu, çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Osman Önsel, Halil Önsel, Tahir Temiz ve Erdoğan Güzeloğlu, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Mustafa Güzeloğlu ile Mehmet Peksoy ise önceki gün defnedilmişti.



'MELİSA' VE 'HELİN' KAZA KURBANI
Antalya'da üzerinde Helin Çınar (17) ve Melisa Yıldırım'ın (14) bulunduğu motosiklet ile Yusuf K.'nin (20) kontrolündeki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. 2 genç kız can verirken, K. ağır yaralandı.

AİLE BOYU 'KATLİAM'
Ankara Kahramankazan'da Hüseyin Yüksel (43), yol kenarında yürüyen eşi Emine Yüksel (40) ve baldızı Çiğdem Demir (37) ile tartışmaya başladı. Aracından inen Yüksel, tabancasını ateşleyerek boşanma aşamasındaki eşi ve baldızını öldürdü. Cani koca, daha sonra aynı silahla kendi hayatına da son verdi. Çiftin 3, baldız Demir'in ise 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.



180 MİLYON DEVRETTİ
6 bilen çıkmayınca 180 milyon 623 bin lira devretti. 5 bilenler 228 bin 285'er, 4 bilenler 2 bin 79'ar, 3 bilenler 101'er, 2 bilenler 10'ar lira alacak.



3.4 MİLYON DEVRETTİ
5+1 BİLEN çıkmayınca 3 milyon 468 bin lira devretti. 5 bilenler 16 bin 270'er, 4+1 bilenler bin 595'er, 4 bilenler 97'şer, 3+1 bilenler 85'er, 3 bilenler 17'şer, 2+1 bilenler 35'er, 1+1 ve 0+1 bilenler 16'şar lira alacak.

KANLI YAYIN
MALATYA'DA T.G.,Ali Korkmaz'ın boğazını kesti. Sosyal medya hesabından canlı yayın yapıp cinayeti izletti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN