Kahramanmaraş'ta feci kaza: Kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı! 6 Ölü ve yaralılar var

Mezarlıkta merhum için cenaze töreni düzenlenirken, bir kamyon yoldan çıktı. Cemaatin arasına daldı. Büyük dehşet yaşandı. K.Maraş Valisi Mükerrem Ünlüer "6 can kaybımız, 25 yaralımız var. Yaralılarımız arasında hayati tehlikesi olan vatandaşlarımız da söz konusu" diyerek dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 06:59
Kahramanmaraş’ta feci kaza: Kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı! 6 Ölü ve yaralılar var

İÇİNDEKİLER

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Darıovası Mahallesi'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Darıobası Mahallesi'ndeki Davut Avan'ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı'nda tören düzenlendi.



Törene katılmak için halkın toplandığı sırada, Kahramanmaraş-Andırın kara yolundan gelen kamyon şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Mezarlığa girdi. Adeta cemaati biçti. Feci kazada, Mustafa Güzeloğlu, Erdogan Güzeloğlu, Osman Önsel, Halil Önsel, Mehmet Paksoy ve Tahir Temiz hayatını kaybetti.

K.Maraş Valisi Mükerrem Ünlüer "6 can kaybımız, 25 yaralımız var. Yaralılarımız arasında hayati tehlikesi olan vatandaşlarımız da söz konusu" diyerek dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.



Freni boşaldığı belirtilen kamyonun çarpması sonucu olay yerindeki bazı araçlarda da hasar oluştuğu da kaydedildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, olayın kapsamı dikkate alınarak 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş, şüpheli gözaltına alınmıştır" sözlerini kaydetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN