Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar

A Milli futbolcularımızın Ermenistan maçı öncesi dua etmesi İslam düşmanlarında büyük rahatsızlığa neden oldu. Her fırsatta LGBT terörüne göz yumup sorun yapmayan sosyal medya kitlesi İslam dinine olan nefretini bir kez daha gösterdi. Maç öncesi dua eden milli futbolcular üzerinden İslam dinini alçak sözlerle hedef aldılar.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında A Milli Takım ile Ermenistan kozlarını karşı karşıya geldi.

İSLAM HAZIMSIZLIĞI BİTMEK BİLMİYOR I VİDEO İZLE

Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar-2

Eskişehir'de oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi. Ermenistan 49. dakikada Dashyan'ın golüyle öne geçti. Dakikalar 88'i gösterdiğinde ise sahneye Bertuğ çıktı ve durumu 1-1 yaptı. Kalan kısa sürede gol sesi çıkmadı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar-3

MİLLİ FUTBOLCULAR MAÇ ÖNCESİ DUA ETTİ
Ermenistan karşılaşması öncesi dikkat çeken detay ise A Milli oyuncularımızın maç başlamadan önce dua etmesi oldu.

Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar-4

İSLAM DÜŞMANLARI HORTLADI
Her fırsatta LGBT terörüne göz yumup sorun yapmayan sosyal medya kitlesi İslam dinine olan nefretini bir kez daha gösterdi. Maç öncesi dua eden milli futbolcular üzerinden İslam dinini alçak sözlerle hedef aldılar.

Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar-5

İşte o skandal söylemlerden bazıları:

"Arapça tekerlemelerle yakarış hiçbir işe yaramadı. Arab'ın hayali putundan medet ummak çürük bir ipe hülya dizmektir. Dünyadaki muazzam kötülüklere müdahil olmayan hayal kahramanından topun çizgiden içeri girmesini istemek acayip bir alıklık."

Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar-6

"Allah karar veremedi hristiyan Ermenilerin dualarınımı kabul etsem müslüman Türklerinkini mi berabere bitirdi"

Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar-7


"Bu dinsel şov son derece itici ve laik bir ülkeye yakışmıyor. Üstelik de bir moka yaramadı!"

Tek dertleri İslam! Milli futbolcuların Ermenistan maçı öncesi dua etmesini hazmedemediler, hakaret yağdırdılar-8

"Dua kadar boş bir adet var mı yaaaa"