Sosyete yasa boğuldu! Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede'nin eski eşiydi: İş insanı Cem Büyükhanlı evinde ölü bulundu

Sosyeteyi yasa boğan ölüm haberi Bennu Gerede'den geldi. İş insanı Cem Büyükhanlı, Beşiktaş Bebek'te yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.Yapılan incelemede hayatını kaybettiği tespit edilen Büyükhanlı'nın cesedi üzerinde herhangi bir darp izi bulunamazken, Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, 15 ay evli kaldığı Büyükhanlı'nın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. İşte o paylaşım ve detaylar...

Giriş Tarihi 07 Eylül 2023, 22:49 Güncelleme 07 Eylül 2023, 23:18
Sosyete yasa boğuldu! Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin eski eşiydi: İş insanı Cem Büyükhanlı evinde ölü bulundu

İÇİNDEKİLER

Bennu Gerede'nin eski eşi iş insanı Cem Büyükhanlı'dan acı haber geldi.

Alınan bilgiye göre, ciğerlerindeki pıhtılaşmadan dolayı yoğun bakımda entübe edilerek kaldığı hastaneden bir hafta önce taburcu edilen Büyükhanlı'dan yakınları bir süre haber alamadı.

Büyükhanlı'nın babasının araması üzerine komşusu dün Büyükhanlı'nın evinin kapısını çaldı.

ÇİLİNGİR EŞLİĞİNDE EVE GİRİLDİ
Kapıyı açan olmayınca çilingir eşliğinde içeriye girildi. Polis ekipleri, Cem Büyükhanlı'nın hareketsiz yattığını gördü.

DARP İZİNE RASTLANMADI
Yapılan incelemede hayatını kaybettiği tespit edilen Büyükhanlı'nın cesedi üzerinde herhangi bir darp izine rastlanılmadı.

Olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

ACI HABERİ ESKİ EŞİ DUYURDU
Bennu Gerede, 2010 yılında nikâh masasına oturduğu, 15 ay evli kaldıktan sonra boşandığı Cem Büyükhanlı'nın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.Gerede, şu ifadeleri kullandı: "Sevgili Cem'im, gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun.

Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın.
Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN