Bu kez işler tersine döndü! Kiracı ev sahibini dolandırdı: Dairede gizli yerde bulunan altınlar ve paralar çalındı

Bu kez kiracı ev sahibini kandırdı. Evi başkasına kiraladı. Dairede gizli yerde bulunan altınlar ve paralar çalındı. Ev sahibi Emine Sapmaz "Oyuna geldim" diye ağladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2023 Güncelleme 07 Eylül 2023, 07:00
Bu kez işler tersine döndü! Kiracı ev sahibini dolandırdı: Dairede gizli yerde bulunan altınlar ve paralar çalındı

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan Emine Sapmaz, eşyalarıyla birlikte kirada olan evine satmak istedi.

Kiracısı Oğuz A., genç kadına daireyi satmak için yardımcı olabileceğini söyledi. Bir süre sonra Oğuz A. ile iletişime geçti. Oğuz A., elektrik ve su aboneliklerini kendi üzerine aldığını ve daireyi bir başkasına kiraya verdiğini söyledi.

Sapmaz, kontrol için daireye gittiğinde, Oğuz A.'nın evi kiraya verdiği Abuzer Ateş ile karşılaştı. Sapmaz, satmak istediği evinin 3 yıllığına kendi bilgisi dışında aylık 3 bin lira bedelle kiraya verildiğini görünce tepki gösterdi.

Durumu polise bildirdi. Eski kiracısını şikayet etti. "Kiracı her yeri kırıp dökmüş. 70 gram altınım, 6 bin 300 euro, 50 bin lira nakit param vardı. Evde gizli bir bölmedeydi. Hiçbiri kalmamış" diyerek büyük zararı olduğunu söyledi.



YURT DIŞI YALANI
Abuzer Ateş ise ev sahibi ile iletişime geçmek istediğinde Oğuz A.'nın kendisine Sapmaz'ın yurt dışında olduğunun söylendiğini bildirdi. Oğuz A. ise "Eşyalarla birlikte bana kiraya verdi. 3 yıldır kiracısıyım. Ben kiraya vermedim" dedi. Yapılan araştırma sonucu, evin tahliye edilip edilmeyeceğine karar verileceği bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN