Tina 74 gün sonra döndü! Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den açıklama: Tina gergin ve ürkek

Ekonomist Berzeg ile birlikte kaybolan Tina, 74 gün sonra eve geri geldi. Angela Berzeg, "Gergin, ürkek duruyor. Yalnız kalmaktan korkuyor. Gerçekten çocuk gibi, sürekli yanımda kalmak istiyor" diyerek şüpheli bir durum olduğunu ima etti. İşte sizler için derlediğimiz 6 Eylül tarihli TAKVİM yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2023 Güncelleme 06 Eylül 2023, 07:00
Tina 74 gün sonra döndü! Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg’den açıklama: Tina gergin ve ürkek

İÇİNDEKİLER

Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74. günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Berzeg, "Tina'nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum.

Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina'nın arama-kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı" dedi.
Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, "Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şu ana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı" sözlerini kaydetti.

YILDIRIM YAĞMURU
Hindistan'ın Odisha eyaletinde gök gürültülü sağanak yağışlar, hayatı olumsuz etkiledi. Başkent Bhubaneswar'da şiddetli yağışlarla birlikte 2 saatte tam 61 bin yıldırım düşmesi kaydedildi. Toplam 12 kişi, yıldırım çarpması nedeniyle hayatını kaybederken, onlarca kişinin de yaralandığı bildirildi. 8 büyükbaş hayvanın da telef olduğu öğrenildi.


KURTARMA OPERASYONU
Suudi Arabistan Sınır Muhafızları, Kızıldeniz'de bir gemide başından yaralanan Türk kadın denizciyi tedavi amacıyla gemiden tahliye ettiğini açıkladı. Sınır Muhafızları Resmi Sözcüsü Albay Misfir el-Kureyni, yaralı kadının Yenbu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığını söyledi. Kureyni, denizcinin kimliğini açıklamadı.



İNSANLIKTAN IRAK
Nato'ya girmek için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç, hala verdiği sözleri yerine getirmedi. Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılar karşısında duyarsız bir tavır sergiledi. Hatta İslam düşmanlarına adeta kol kanat gerdi. Önceki gün de Malmö'de Irak asıllı Salwan Momika'nın bir kez daha Kur'an-ı Kerim yakmasına izin verdi. Yaklaşık 15 kişilik grup, Momika'ya engel olmak istedi. Polis, Iraklı provokatörü zırhlı araçla olay yerinden kaçırırken, göstericilere ise müdahale etti. Rosengard gece sokağa çıkan 100 kişilik grup, bölgede bulunan çöp evini ve 20 aracı ateşe verdi. "Kur'an-ı Kerim'e saldırmak ifade özgürlüğü değil", "Artık yeter, kutsalımıza saldırmayın" yazılı pankartlarla tepkilerini gösterdi. Emniyet Müdürü Petra Stenkula, polisin sabaha kadar çaba gösterip göstericileri sakinleştirdiğini kaydetti.



SEZAR'IN YOLU
AÜ Eski Çağ Ana BilimDalı Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan ve 45 kişilik ekibi, Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerinde önemli ticaret merkezi olan Antalya Phaselis Antik Kenti'nde kazı çalışması yürütüyor. Arslan, "Dönemin imparatorları ve krallarının Phaselis'e geldiklerini biliyoruz. Kenti ziyaret edenler arasında Kimon, Sezar, Hadrianus, Caracalla ve Büyük İskender gibi isimler de var" dedi.



N'İÇİ'N YIKTIN
Çin'in Şansi eyaletinde, yol çalışmalarında görevli işçiler, Çin Seddi'nde delik açtı. İşçiler, kepçeyle seddin bir bölümünü yıktı. Gözaltına alınan işçiler, duvarda bir kestirme yol yapmak için kepçe kullandıklarını anlattı. Yapılan açıklamada, "Şu anda iki şüpheli yasalara uygun olarak gözaltına alınmış olup, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir" ifadesi kullanıldı...



UCUZ ÖLÜM!
Amerikalı Cleoprea Mae Denms, yağ aldırmak ve saç ektirmek için Türkiye'ye geldi. Denms, 26 Ağustos'ta Esenyurt'taki özel bir kliniğe yattı. 46 yaşındaki Denms, işlemlerin ardından 2 gün sonra fenalaştı. Özel bir hastaneye kaldırılan Denms, tüm çabaya rağmen kurtarılamadı. Denms'in cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.



VİCDANSIZLAR
Tele-dolandırıcılar istanbul Bayrampaşa'da Parkinson hastası ve felçli Hüseyin K. (74) ile eşi Ayşe K.'yi (68) aradı. Dolandırıcılar, "Biz polisiz. Fotoğraflarınız şüpheli kişiler tarafından kullanılmış karakola gelin" dedi. K. de evden çıktı. Eve giren zanlılar 65 altını alıp kaçtı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN