Müge Anlı’daki Keziban olayı Türkiye’yi sarstı! Şüphelerin odağındaki Coşkun'dan çarpıcı iddia: Harun Özdemir bir şeyler yapmış olabilir

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona hızlı başladı. Keziban Eryılmaz olayı milyonları ekran başına topladı. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan genç kadının gözü yaşlı ailesi dini nikahlı eşi Coşkun'u suçladı. Şüphelerin odağındaki Coşkun ise kendisi cezaevindeyken Keziban'ın Harun Özdemir ile yasak aşk yaşadığını söyledi. Özdemir'den Keziban'ın sürekli para aldığını iddia eden Coşkun, Harun Özdemir'n Keziban'a bir şeyler yapmış olabileceğini ifade etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 06 Eylül 2023, 12:39 Güncelleme 07 Eylül 2023, 14:18
Müge Anlı’daki Keziban olayı Türkiye’yi sarstı! Şüphelerin odağındaki Coşkun’dan çarpıcı iddia: Harun Özdemir bir şeyler yapmış olabilir

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonunda Kezban Eryılmaz kaybında şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Sinop Boyabat'ta yaşayan Kezban Eryılmaz'ın kaybolmasının ardından ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. 38 yaşındaki 4 çocuk annesi Keziban Eryılmaz, bir süre önce marketten aldığı iki ekmekle sırra kadem bastı.

Keziban'ın kaybolmadan önce dini nikahlı eşi Coşkun ile birlikteydi. Çift o gün bir parkta oturduktan sonra Eryılmaz'dan bir daha haber alınamadığı görüldü.

Eryılmaz'ın kızı, "Coşkun, anneme bir şey yaptı. Annem kaybolduğu gün birliktelerdi. Coşkun annemin kendi evine kendisinin kendi evine gittiğini söylüyor ancak o gün annem eve dönmedi. Coşkun, annem kaybolduktan bir iki gün sonra ev taşımaya başladı. Coşkun kepçe operatörü. Annemi lütfen bulun" dedi.

ESKİ SEVGİLİSİ YANINA KATILDI
Keziban Eryılmaz'ın birlikte yaşadığı Coşkun Keskin'in eski sevgilisi programa katıldı ve "Çoşkun saplantılıdır. Ben ayrılmak isteyince fotoğraflarımı uygunsuz hale getirip aileme arkadaşlarıma attı. İntiharlar etti. Beni tehdit etti" dedi.

Coşkun'u tanıdığını söyleyen bir erkek de "Bu adam kadınların fotoğraflarını çekiyor. Hatta bu yüzden dayak yemişliği var. Polis kayıtlarında görürsünüz" dedi.

REŞİT OLMAYAN KIZLA İLİŞKİ YAŞADI
Çoşkun Keskin hakkında bir diğer iddia da reşit olmayan bir kızla ilişiki yaşayıp özel hayat gizliliğini hiçe saydığı.

Programa katılanların söyledikleri herkesi dehşete düşürdü. Üzerindeki şüphelere yönelik kendi savunan Coşkun, Keziban'ın özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Coşkun, kendisinin cezaevindeyken Keziban'ın Harun Özdemir ile yasak aşk yaşadığını ifade etti.

Özdemir'in eşinin öldükten sonra Keziban ile evleneceğini ifade eden Coşkun, Keziban'ın kızının ameliyat olacağı gerekçesiyle Özdemir'den 8.500 TL para aldığını söyledi.

Coşkun'un iddialarından bir diğeri ise Özdemir'in hasta eşi öldükten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdı.

Coşkun'un iddiasına göre; Eşinin öldüğünü duyuran Özdemir artık bekar olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuş.

Olay karşısında çok sinirlenen Müge Anlı, Özdemir'in söyledikleri karşısında dehşete düştü. Ayrıca Keziban'ın daha önce Özdemir için uzaklaştıma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN