Müge Anlı’daki Keziban olayı Türkiye’yi sarstı! Şüphelerin odağındaki Coşkun'dan skandal açıklama: Kaybından dolayı zor durumdayım

Müge Anlı, 16.sezonuyla ekranlara geri döndü.Yeni sezonda Keziban Eryılmaz olayı, Türkiye'yi ekran başına topladı. Keziban esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Gözü yaşlı aile kızlarının bulunması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı'dan yardım istedi.Aile üyeleri, Keziban Eryılmaz'n kaybolmasından eski sevgilisi Coşkun'u suçladı. Şüphelerin odağındaki isim Coşkun'un genç kadınla olan son buluşamasındaki detaylar ise izleyicileri hayrete düşürdü. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 15:34 Güncelleme 04 Eylül 2023, 16:57
Müge Anlı’daki Keziban olayı Türkiye’yi sarstı! Şüphelerin odağındaki Coşkun’dan skandal açıklama: Kaybından dolayı zor durumdayım

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert uzun bir aranın ardından bugün yeni sezona başladı. 16.sezonuyla ekranlara geri dönen Müge Anlı ve Tatlı Sert programında yine birbirinden ilginç ve gizemli olaylar ele alındı. Bu olaylardan birisi de Keziban Eryılmaz olayıydı.

38 yaşındaki 4 çocuk annesi Keziban Eryılmaz, bir süre önce marketten aldığı iki ekmekle sırra kadem bastı.

Ailesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

Genç kadının bulunması için Müge Anlı'ya yardım çağrısı yaptı. Aile üyeleri, Keziban Eryılmaz'n kaybolmasından eski sevgilisi Coşkun'u suçladı. Şüphelerin odağındaki sevgili canlı yayında olayın detaylarını anlattı.

Bir süre önce hapisten çıktığını belirten Coşkun ise Keziban kaybolmadan önce yan yana olduklarını belirtip, "Emniyet benim ifademi aldı. Bilgim yok. Nerede olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu. Coşkun'un cezaevine girme nedenin ise daha önce Keziban'a şiddet uygulaması olduğu ortaya çıktı. Coşkun'un "Kızınıza ben sahip çıktım" şeklindeki açıklaması ise 38 yaşındaki Keziban'ın kızını çileden çıkardı.

Müge Anlı ise "Beraber olduğun insanı, karım diyorsunuz ya… Merak etmedin mi? Karın ya kime kaçmış nereye gitmiş diye insan bakmaz mı?" ifadelerini kullandı.

Coşkun ise "Kendisi beni aradı. Ayakkabısının yırtıldığını anlattı. Kendisini çay bahçesinden aldım. Terlik ve ayakkabı aldık. Çay bahçesinin karşısından da alkol alıp içtik.

Arabada konuşup ağlaştık. Sonra çay bahçesine bırakıp eve gittim. Ertesi gün akşam arkadaşım Hüseyin beni aradı. Çay bahçesindeyim gelsene seninki de burada dedi.

COŞKUN'UN BANA ÇEKTİRDİKLERİNİ ONA ÇEKTİRECEĞİM
Ben de gittim. Sonra kendisi bana selam verince yanına gittim. Ayrı bir yere geçtik. Ben barışmak için teklifte bulundum.

Çok geç dedi. Bir gün buralardan çekip gideceğim ölümü dirimi bulamayacaksınız dedi. Kendisini bir daha görmedim" diye konuştu.

Öte yandan Kezban'ın kızı Ayşe, annesinin daha önce Coşkun'un bana çektirdiklerini ona çektireceğim dediğini ifade etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN