Sağanak yağış Çanakkale'yi vurdu! Dere taştı: Sürücüler zor anlar yaşadı

Çanakkale'de kuvvetli sağanak hayatı olmusuz etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle taşan derenin oluşturduğu su birikintisi sürücülere zorlu anlar yaşattı. İl Jandarma Komutanlığınca güvenlik gerekçesiyle bir süre trafiğe kapatılan yol belediye ve Karayolları ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası kullanıma açıldı.

Giriş Tarihi 05 Eylül 2023, 18:18 Güncelleme 05 Eylül 2023, 18:18
Sağanak yağış Çanakkale’yi vurdu! Dere taştı: Sürücüler zor anlar yaşadı

İÇİNDEKİLER

Öğle saatlerinde kentin kuzey bölümünde etkili olan sağanak Ezine'nin Geyikli beldesinde büyük su birikintileri oluşturdu.

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI
Tavaklı köyü ile Geyikli İskelesi arasında kalan Elik Kuyu deresinin de taşmasıyla Ayvacık ilçesi ile belde merkezine ulaşımın sağlandığı yol ayrımında sürücüler araç kullanmakta zorlandı.



TARAFİĞE KAPATILAN YOL KULLANIMA AÇILDI
İl Jandarma Komutanlığınca güvenlik gerekçesiyle bir süre trafiğe kapatılan yol belediye ve Karayolları ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası kullanıma açıldı.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI
Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş ve Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Oruçoğlu, şu an için sıkıntılı bir durumun söz konusu olmadığını, gerekli tedbirleri aldıklarını bildirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN