Tabana kuvvet İstanbul! Zeytinburnu'nda metrobüs arızası! | Mağdur olan yolcular durağa yürüdü

İstanbul'da ulaşım çilesi sürüyor... CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin iştirakleri adeta dökülüyor. Ulaşımda yaşanan aksaklıklara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son örneği ise Zeytinburnun'da yaşandı. İddiaya göre, metrobüsün arızalanması nedeniyle araçtan inen yolcular durağa yürüdü. Mağdur olan yolcular, farklı metrobüslere binerek yoluna devam ederken, arızalanan metrobüs, durağın ilerisindeki alana çekildi.

Giriş Tarihi 05 Eylül 2023, 18:54 Güncelleme 05 Eylül 2023, 19:36
Tabana kuvvet İstanbul! Zeytinburnu’nda metrobüs arızası! | Mağdur olan yolcular durağa yürüdü

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları kaza ve arızalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son örneği ise Zeytinburnun'da yaşandı.

ZEYTİNBURNU'NDA METROBÜS YOLDA KALDI
Alınan bilgiye göre, Söğütlüçeşme istikametinde ilerleyen bir metrobüs, Cevizlibağ durağında yolcu alıp hareket ettikten kısa süre sonra henüz bilinmeyen nedenle arızalandı.

YOLCULAR MAĞDUR OLDU
Araçtan inen yolcular metrobüs yolundan yürüyerek durağa gitti. Yolcular, farklı metrobüslere binerek yoluna devam ederken, arızalanan metrobüs, yolun kapanmaması için durağın ilerisindeki güvenli alana çekildi.

AVCILARDA METRBOBÜS ARIZASI
Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Avcılar'da metrobüs arızalanmıştı.

Avcılar'da metrobüs arızası | VİDEO


Bozulan metrobüsten inen yolcular durağa yürüyerek geri dönmüştü.

"VATANDAŞ YİNE MAĞDUR"
Arıza nedeniyle yolcular mağdur olurken yaşanan o anları cep telefonu ile kaydeden bir yolcu, "Maalesef bizi mağdur ettiler. Otobüs boşaltılıyor. Görüyorsuznu vatandaş yine mağdur." diyerek iisyan etmişti.

İstanbullunun, CHP'li İBB yönetimi başa geldiği günden bu yana ulaşımdan yüzü gülmedi.

Bir arıza da Söğütlüçeşme istikametine seyreden metrobüste meydana gelmişti. Metrobüs Altunizade durağında henüz belirlenemeyen nedenle arızalanmıştı. Yolcular araçtan inerken, arıza nedeniyle metrobüs yolunda araç kuyruğu oluşmuştu.

Araç arızası nedeniyle bir süre metrobüs trafiği tek şeritten kontrollü sağlandı. İhbar üzerine bölgeye İstanbul Büyükşehir Belediyesi yol yardım aracı sevk edildi. Ekipler, arızayı gidermek için çalışma başlatmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN