Ölümden dönen Sabancı çiftini zorlu süreç bekliyor: "Daha 9-10 ameliyat olması lazım"

Yunanistan'ın Leros adasında bot kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı hayati tehlikeyi atlattı. Söz konusu kazada ağır yaralanan Ali Sabancı'nın beş gün sonra bilinci yerine gelirken çifti zor tedavi günleri bekliyor... İki ameliyat geçiren Vuslat Doğan Sabancı'nın kazada yüzüne aldığı darbeler sebebiyle 9-10 ameliyat daha olması gerektiği öğrenildi.

Giriş Tarihi 02 Eylül 2023, 09:20 Güncelleme 02 Eylül 2023, 09:38
Ölümden dönen Sabancı çiftini zorlu süreç bekliyor: Daha 9-10 ameliyat olması lazım

İÇİNDEKİLER

Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz hafta Yunanistan'ın Leros Adası'nda zodyak botla kayalıklara çarparak kaza geçirdi.

Ağır yaralanan Ali Sabancı yoğun bakımda tedavi altına alındı. Çift hayati tehlikeyi atlatırken yeni tedavi sürecinin zorlu geçeceği öğrenildi.

SABANCI ÇİFTİNİN SAĞLIK DURUMU NASIL?
Sabancı çiftinin sağlık durumuna ilişkin son gelişmeleri aktaran Sabah Yazarı Bülent Cankurt Vuslat Doğan Sabancı'nın kazada yüzüne aldığı darbeler sebebiyle 9-10 ameliyat daha olması gerektiğini yazdı.

Cankurt'un yazısı şu şekilde:

"24 Ağustos'ta eşi Vuslat Doğan Sabancı ve çocuklarıyla Yunanistan'ın Leros adasında bot kazası geçiren Ali Sabancı'nın hayati tehlikesi vardı. Neyse ki, önceki gün müjdeli haber geldi. Hayati tehlikeyi atlatan Ali Bey uyandırıldı. Kazadan beş gün sonra bilinci yerine gelen ama yoğun bakımda tedavisi süren Ali Sabancı'nın, eşi, çocukları ve annesiyle görüştüğünü öğrendim. Hatta onların, istediği zaman ziyaret edebildiğini de öğrendim.

UZUN BİR TEDAVİ SÜRECİ GEREKİYOR
Bu arada Vuslat Doğan Sabancı'nın, eşi gibi hayati tehlike yaşamasa da çok uzun bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu bilgisini aldım. Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş.

"DAHA 9-10 AMELİYAT OLMASI LAZIM"
Estetik cerrah olan bir arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için "Daha 9-10 ameliyat olması lazım" dedi. Allah'ın sevenlerine bağışladığı Ali Bey ve Vuslat Hanım, inşallah bu zorlu tedavi sürecini en kısa zamanda atlatır ve eski sağlıklarına kavuşurlar"