Sosyete bu skandalla sarsılmıştı! O olayda yeni gelişme

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaşanan olay gündeme bomba gibi düşmüştü. İzmir sosyetesinden İbrahim-Şebnem Kardıçalı çiftinin 26 yaşındaki kızları Sena Kardıçalı'nın laboratuvar raporları karışmış ve genç kız meme kanseri olduğunu öğrenmişti. Haberin ardından genç kızın hemen kemoterapi tedavisine başlandı. Ancak skandal olayda gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Travma yaşayan aile, soluğu mahkemede aldı. Laboratuvara tam 2 milyon liralık dava açtı. İşte Türkiye'nin konuştuğu o olayın detayları...

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2023, 11:16 Güncelleme 31 Ağustos 2023, 11:31
Sosyete bu skandalla sarsılmıştı! O olayda yeni gelişme

İÇİNDEKİLER

İzmir sosyetesinin en köklü ailesi, kızlarının kanser haberiyle şoke oldu.

İddiaya göre İzmir'in tanınmış isimlerinden Kardıçalı Ailesi üyelerinden İbrahim-Şebnem Kardıçalı çiftinin 26 yaşındaki kızları Sena, kısa süre önce rahatsızlandı.

Hastanede göğsünden biyopsi örneği alındı. Yine İzmir'in en ünlü laboratuvarında yapılan tahlillerde Sena Kardıçalı ile kanserli bir hastanın raporları karıştı. Genç kızın kanser teşhisi alması ile aile yıkıldı. Vakit kaybetmeden kemoterapiye başlandı.

Ancak kısa süre sonra skandal gerçek ortaya çıktı. Raporların karıştırılmasının anlaşılması üzerine aile bir şok daha yaşadı.

Kardıçalı Ailesi, kendilerine bu acıyı yaşatan kızlarına da kanser olmadığı halde kemoterapi uygulanmasına yol açan laboratuvara, taksirle adam yaralama suçundan dava açtı.

Ailenin maddi ve manevi tazminat davası açtığı ve 2 milyon liralık tazminat istediği ortaya çıktı.

Türkiye'yi sarsan o olayda sıcak bir gelişme yaşandı.

Yeni Asır'ın haberine göre Yeşilçam filmlerini aratmayan olayda ailenin avukatı Fatih Volkan, ilgili belgelerin toplandığını vurguladı.

Sena Kardıçalı'nın ağır bir travma yaşadığını belirten avukat Fatih Volkan, "Soruşturma için bakanlıktan izin bekleniyor. Maddi tazminat davası ile ilgili dosya da arabulucuda" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN