İzmirli hizmet bekliyor CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer paraları konserlere harcıyor! Gülşen’e ödediği ücret dudak uçuklattı!

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, halkın parasını hizmet yerine konsere harcama geleneğine devam ediyor. Bu durum bir kez daha belgelendi. İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz yıl konser veren Tarkan'a Büyükşehir'in kasasından ses, ışık ve sahne giderleri ile birlikte 23 milyon 540 bin lira para akıttığı gündemdeki yerini korurken, şimdi de Gülşen'e yılbaşı konseri için 10 milyon 277 bin 50 lira para harcandığına dair belgeler ortaya çıktı. İzmirli vatandaşlar altyapıdan hizmete birçok sorun ile boğuşurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yalnızca bu iki konser için 33.5 milyon lira harcadığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023, 08:52 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 12:09
İzmirli hizmet bekliyor CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer paraları konserlere harcıyor! Gülşen’e ödediği ücret dudak uçuklattı!

İÇİNDEKİLER

İzmir'in birçok ilçesi yenilenmeyen altyapı sorunları nedeniyle yerinde sayıyor. Altyapı yetersizlikleri nedeniyle her yağmurda ev ve iş yerlerini su basıyor. Ancak tüm bu sorunları görmezden gelen CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz yıl konser veren Tarkan'a Büyükşehir'in kasasından ses, ışık ve sahne giderleri ile birlikte 23 milyon 540 bin lira verdiği ortaya çıkmıştı.

CHP'li Başkan Tunç Soyer'in 'Sponsor karşıladı. Belediye kasasından bir kuruş çıkmadı' dediği konser masraflarının Büyükşehir Belediyesinin Fuarcılık şirketi İZFAŞ tarafından ödendiği anlaşıldı. Böylece Tunç Soyer'in yalan söylediği belgelerle kanıtlanmış oldu.

MİLLETİN PARASINI DAĞITIYOR



Sabah Gazetesi'nin ulaştığı belgelere göre 31 Aralık 2022'de yılbaşı konseri için şarkıcı Gülşen'in Büyükşehir Belediyesi'nden 3 milyon 30 bin lira ücret aldığı ortaya çıktı.

Ayrıca Gülşen'in yılbaşı konseri kapsamında teknik organizasyon ve kulis ihtiyaçlarının karşılanması, kiralama ve hizmet alımı işi için 7 milyon 247 bin 50 lira ödendiği belirlendi.

MİLYONLARA PARA ÖDEDİ
CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi kasasından Gülşen yılbaşı konseri için 10 milyon 277 bin 50 ödenmiş oldu.

Tüm konser masraflarını Büyükşehir Belediyesinin Fuarcılık şirketi İZFAŞ karşılamış oldu.

GÜLŞEN 30 AĞUSTOS'TA İSTANBUL'DA KONSER VERECEK
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Gülşen konseri ile kutlayacağını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun belediye kasasından Gülşen'e ne kadar ödeme yapacağı ise bilinmiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN