Antalya'da eş dehşeti! Genç kadın kendisini depoya kilitledi: Karısını 20 kez bıçaklayıp katletti

Antalya'da Mehmet Yavlak, boşanmak isteyen eşi Sümeyye'nin işyerine gitti. Karısını 20 kez bıçaklayıp katletti. İşte sizler için derlediğimiz 23 Ağustos TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 06:55
Antalya’da eş dehşeti! Genç kadın kendisini depoya kilitledi: Karısını 20 kez bıçaklayıp katletti

İÇİNDEKİLER

Antalya'da Mehmet Yavlak, boşanmak isteyen eşi Sümeyye'nin işyerine gitti.

Genç kadın, elinde bıçak görünce kendisini depoya kilitledi. Ancak cani koca, kapıyı kırarak içeri girdi. Karısını 20 kez bıçaklayıp katletti. Kıyafet almak için geldiği evinde enselendi.

ÖLDÜREN OYUN
Batman'da 5 yaşındaki Y.E.Ç., babasının av tüfeğiyle oynadı. Tetiğe bastı. Saçmalar, 2 yaşındaki kardeşi Damla'nın ölümüne yol açtı.



DORUK'U DUYUN
İzmir'de Doruk Çukurcu (8), henüz 1 yaşındayken SMA Tip 2'ye yakalandı. Hayatta kalması, yurt dışından getirilen oldukça pahalı bir ilaca bağlıydı. Valilik izni ile hemen yardım kampanyası başlatıldı. Doruk yüreklere dokunan şu çağrıyı yaptı: Bana gönüllü olun. İlacımı almak istiyorum. Diğer çocuklar eğleniyor ama pencereden onları izliyorum. Onlar gibi koşup oynamak istiyorum. İlacımı alırsam ben de arkadaşlarımla oyun oynayabilirim. Lütfen bana yardım edin.

BARBIE SALGINI
Barbie, gösterime girdiği ilk günden itibaren büyük ilgiyle karşılaştı. Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrolde yer aldığı film 2023'ün en iyi açılış yapan filmi olmayı başardı. Dünya genelinde sinema salonları dolup taştı. Bu nedenle Covid vakalarının artışında sorumlu olduğu vurgulandı. Uzmanlar "Sinemalar salgın için zemin hazırlıyor" diyerek uyardı.


SIRA DIŞI 'HAV'ADİS
Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) bulunuyor. Burada her yıl Kangal ve Akbaş ırkı 200 Türk çoban köpeği yetiştiriliyor. Fiyatları 9 ila 11 bin TL arasında değişen yavru ve yetişkin köpekleri almak isteyenler, en az 6 ay beklemek zorunda kalıyor. Şu anda ise TİGEM'den Türk ırkı köpek almak isteyen 200 kişi sıra bekliyor.



GERİ DÖNMEYE HAZIRIZ
Güney Afrika Johannesburg'da düzenlenen Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika'nın oluşturduğu BRICS Zirvesi'ne Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, görüntülü mesaj gönderdi. Putin, Tahıl Koridoru Anlaşması kapsamında Rusya'nın hiçbir şartının yerine getirilmediğini ve bu nedenle 18 Temmuz'dan itibaren anlaşmayı uzatmadıklarını anımsatarak, "Rus tarafına karşı tüm yükümlülükler gerçekten yerine getirilirse anlaşmaya geri dönmeye hazır olacağız." dedi.



TRUMP: BENİ TUTUKLAYACAK
ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı Truth Social'da seçimlere müdahale suçlamasıyla yüzleşmek için Perşembe günü Georgia eyaletindeki bir mahkemeye gidip yetkililere teslim olacağını söyledi. Trump, "Bana düşman olan solcu bir hakim beni tutuklayacak. Korkmuyorum" dedi. Trump ayrıca, ne yaparlarsa yapsından gelecek yıl seçimlerde aday olacağını bir kez daha tekrarladı.



PSIKOLOJİK SAVAŞ!
Kendisinden yaşça büyük, daha önce evlenip boşanmış ve üstelik de bir Hollywood oyuncusu olan Meghan Markle'la evlendiğ için eleştirilen Prens Harry'ye Amerikan medyasından bir darbe daha.

İlişkiyi yürütemediği iddia edilen Harry'nin Meghan Markle'ın psikolojik tedavi görmesine neden olduğu iddia edildi. Hatta, Los Angeles kentinde çok önemli bir klinikte tedavi gördüğü de iddialar arasında. Başta Bild gazetesi olmak üzere Alman medyası da, çiftin evliliklerinin artık sona erdiğini ancak sancısız bir ayrılık için iki tarafın avukatlarının görüşmeye başladığını yazdı.



KANLI TARTIŞMA
İstanbul Eyüpsultan'da bir kafenin sahibi MHP Eyüpsultan İlçe Teşkilatı'nın eski başkanlarından Köksal Kaçmaz, mekan önünde bir araç sahibi ile tartıştı. Araçtan gelen kimliği belirsiz silahlı şahıs ateş ederek Köksal Kaçmaz ve Yunus Kaya'yı ağır yaraladı. Kaçmaz, hayatını kaybetti.



141 MİLYON DEVRETTİ
6 bilen çıkmayınca 140 milyon 595 bin 629 lira devretti. 5 bilenler 50 bin 974 lira, 4 bilenler bin 85 lira, 3 bilenler 55 lira, 2 bilenler ise 6 lira ikramiye alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN