Milyon dolarlık kavga! Jackson kardeşler babadan kalan mirasa ortak oldu: Üvey annelerine şok suçlama...

Merhum iş insanı Kasım Pırlant, servetini eski eşi Tülay’a bıraktı. Bu sırada ABD’li bir kadından iki çocuğu olduğu ortaya çıktı. DNA testi ile babalık davasını kazanan Jackson kardeşler şimdi üvey annelerine mal kaçırma davası açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 06:59
Milyon dolarlık kavga! Jackson kardeşler babadan kalan mirasa ortak oldu: Üvey annelerine şok suçlama...

İÇİNDEKİLER

İzmir'lİ Kasım Pırlant (68), 1973'te 19 yaşındayken ABD'ye gitti. Garsonluk yapıp emlak işine girdi. 1985'te emlak krallığına yükseldi. Milyonlarca dolar kazanıp adeta bir servet elde etti. Bu arada barda çalışan Carolyn Jackson'dan 1986 ve 1992'de iki çocuğu dünyaya geldi.

Ama onları nüfusuna geçirmedi. ABD'li iki kardeş DNA testi ile Pırlant'ın babaları olduğunu ispat etti. Mirastan pay isteyip mahkemeye gitti. Jackson kardeşler şimdi de mirasın işadamının eski eşi Tülay Pırlant'a geçmesine neden olan vasiyetnamenin, çift evliyken hazırlandığını, ancak daha sonra boşandıklarını söyledi. 2. Asliye Hukuk Mahkemesine dava açıp, iptalini istedi.

BİZDEN MAL KAÇIRDI
Jackson kardeşler ayrıca, Tülay Pırlant'ın mal kaçırmasını önlemek için tüm mallara tedbir konulmasını talep etti. Bununla da yetinmeyen iki kardeş, ayrıca Tülay Pırlant'a mirastan mal kaçırma davası olarak da bilinen 'muris muvazaası nedeniyle iptal davası' da açtı. (Ceyhan TORLAK)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN