Yeni 'doğan' vahşet! Avukat yeni tanıştığı kadını 4. katın penceresinden attı

Avukat Doğan G, yeni tanıştığı Fatma Duygu Özkan’ın 4. katın penceresinden attı. Ölümüne yol açtı. “Kendi atladı” yalanını attı. İşte sziler için derlediğimiz 16 Ağustos tarihli TAKVİM yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 06:57
Yeni ’doğan’ vahşet! Avukat yeni tanıştığı kadını 4. katın penceresinden attı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kadıköy'de yaşayan avukat Doğan G. (41), 3 gün önce Fatma Duygu Özkan (38) ile tanıştı. Evine çağırdı. Aralarında tartışma çıktı. Doğan G, iddiaya göre Özkan'ı önceki akşam 4. kattaki camdan aşağı attı. Kanlar içinde kalan talihsiz kadın, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay anında yanında olan Doğan G.'yi gözaltına aldı. Avukat, ifadesinde "Benim arkam dönüktü. Mutfak camından aşağı atladı" yalanını attı. Görgü tanıklarının "Kadın, korkuluklara tutunuyor, arkasındaki bir erkek onu itiyordu" ifadesi ise yalanı ortaya çıkardı. Doğan G, tutuklandı. (Yunus Emre KAVAK)



KEDİ İÇİN CEZA YEDİ
Aydın Söke'de hayvansever İlknur Akkoç, evinin önünde bulduğu ağır enfeksiyonlu kediyi veterinere götürmek istedi. Toplu ulaşım araçları, hasta hayvanları almadığı için yavru kediyi hayatta tutabilmek için eşi Ali Akkoç'un 49cc'lik motosikletine bindi. Polis ekipleri tarafından durdurulan genç kıza ehliyeti olmadığı için 8 bin 190 lira idari para cezası kesildi. Akkoç, cezanın iptali için avukatı Bayram Küçük aracılığıyla Söke Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. (Ceyhan TORLAK)



FİŞ FACİASI
Gaziantep'te arkadaşlarıyla pikniğe giden Zeliha Elmas (23), bağ evinde fişi elektrik prizine taktı. Ancak elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Elmas'ı hastaneye kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



SON 'MODEL' SKANDAL
Ankara'nın en büyük ve simge camisi Kocatepe Camii'nde uygunsuz kıyafetlerle çekim yapma skandalına imza atıldı. Bilal Kısa isimli yönetmen ile camiye giden kadın model, cami adabından uzak kıyafetlerle poz vererek dini değerleri ayaklar altına aldı. Kısa tişört giyen ve verdiği pozlarda eteğini yukarıya çeken model başörtüsü, takke ve tesbihleri de aksesuar olarak kullandı. Cami içinde çekilen pozlar, sosyal medyada 'zıtların büyüsü' ifadesiyle paylaşıldı. İki isim de gözaltına alındı. (Dilhan DUMANOĞLU)



127 MİLYON DEVRETTİ
6 BİLEN çıkmayınca 126 milyon 969 bin lira devretti. 5 bilenler 39 bin 820'şer, 4 bilenler bin 121'er, 3 bilenler 56'şar, 2 bilenler 6'şar lira alacak.

KÜLLERDE TATİL KEYFİ!
Hılton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, hafta sonu günlerdir alevlerin söndürülemediği Hawaii'nin Maui adasında, eşi Carter Reum ve 8 aylık oğlu Phoenix ile birlikte deniz keyfi yaparken görüntülendi. Bu durum nedeniyle Hilton'a büyük tepki vardı.



URFALI TEPKİLİ!
Şanlıurfa'nın Birecik ile Halfeti ilçelerinin Gaziantep'e bağlanması talebi, yeniden gündeme geldi. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadettin Bilgin, İçişleri Bakanlığı'na dilekçe gönderip, Fırat Nehri kıyısındaki 2 ilçenin referandum yapılarak Gaziantep'e bağlanmasını istedi. Urfalılar, Bilgin'e tepki gösterdi.



AYRIL DA GEL!
Birleşik Krallık'ta yayımlanan Closer Weekly, ilginç bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Kate Middleton, kayınbiraderi Prens Harry'yi gece geç saatlerde arayarak, Londra'ya dönmesi için çabalıyor. Dergiye göre ise, Kraliyet ailesinin tek bir şartı var: Meghan'ı bırak, gel."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN