Paw Guards'ın yöneticisi Burak Arslan'dan Kağıthane'de yeni provokasyon! Başörtülü kadınlara parmak salladı tehdit etti

Son dakika haberi! Her ilde saldırı timi kuracaklarını açıklayan ve cinayet çağrısında bulunan Paw Guards'ın yöneticisi Burak Arslan İstanbul Kağıthane'de ortaya çıktı. Arslan, Kağıthane'de bir parkta kadının çocuğunun köpeğe top attığını iddia ederek vatandaşların üzerine yürüdü parmak salladı, tehdit etti. Alçakça ifadeler kullanan Arslan başörtülü kadınlara saldırdı. Arslan, “türbanından utan” diyerek kadınları aşağılarken o anlar ise kameralara yansıdı.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023, 16:33 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 16:40
Paw Guards’ın yöneticisi Burak Arslan’dan Kağıthane’de yeni provokasyon! Başörtülü kadınlara parmak salladı tehdit etti

İÇİNDEKİLER

Her ilde saldırı timi kuracaklarını açıklayan ve cinayet çağrısında bulunan Paw Guards'ın yöneticisi Burak Arslan İstanbul Kağıthane'de ortaya çıktı.

BAŞÖRTÜLÜ KADINLARA PARMAK SALLADI TEHDİT ETTİ | VİDEO İZLE

TEHDİT ETTİ PARMAK SALLADI
Sokak hayvanları üzerinden provokasyon yapmaya çalışan Arslan, Kağıthane'de bir parkta kadının çocuğunun köpeğe top attığını iddia ederek vatandaşların üzerine yürüdü parmak salladı, tehdit etti.


ALÇAKÇA İFADELER: TÜRBANINDAN UTAN
Parktaki vatandaşlar durum karşısında provokatör Arslan'a sözlü ve fiziki olarak tepki gösterdi. Ortalığın karıştığı kavgada Arslan başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunarak saldırdı. Arslan, "türbanından utan" diyerek kadınları aşağılarken o anlar ise kameralara yansıdı.

VATANDAŞLARI TEHDİT ETTİĞİ İÇİN GÖZALTINA ALINMIŞTI
Öte yandan videoyu kayda alan Burak Arslan, "başıboş köpekleri toplayın" diyen vatandaşları tehdit ettiği için geçtiğimiz ay, "halkı paniğe sevk etmek ve korku oluşturmak" suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.



VATANDAŞLARI TEHDİT ETMİŞTİ
Burak Arslan'ın sosyal medyada sokak köpeklerine karşı çıkan vatandaşları 'öldürmekle' tehdit etmişti.

VATANDAŞLARA TEHDİTLER SAVURMUŞTU | VİDEO İZLE

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN