Köpeğe çarpan fenomen Burak Can Taşan hayatını kaybetti! Sevgilisinden yürekleri yakan paylaşım...

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan, motosikletiyle köpeğe çarptı. Yola savrulan genç, kurtarılamadı. Evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Yaren Kara’nın paylaşımı ise yürekleri yaktı: Allah’a emanetsin kalbim!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 06:57
Köpeğe çarpan fenomen Burak Can Taşan hayatını kaybetti! Sevgilisinden yürekleri yakan paylaşım...

İÇİNDEKİLER

Yürek yakan kaza, önceki gün Adana Sarıçam'a bağlı Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Caddesi'nde meydana geldi. Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan (23), motosikletiyle seyir halindeydi. Aniden yoluna bir köpek çıktı. Taşan, hayvana çarpmamak için manevra yaptı. Ancak köpeğe çarptı. Motosikletten düşen genç, yola savruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Taşan'ı Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Buradan da Seyhan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen talihsiz genç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Burak Can Taşan'ın 3 Temmuz'da kız arkadaşı motosikletçi sosyal medya fenomeni Yaren Kara'ya evlilik teklifi yaptığı ve düğün hazırlığında olduğu öğrenildi. Önceki gün ise Taşan'ın Kara'yla motosiklet üzerinde çekildikleri videoyu dün takipçileriyle paylaştığı görüldü.

MOTORCU ARKADAŞLARI GELDİ
Burak Can Taşan'ın cenazesi dün sabah Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak Buruk Mezarlığına götürüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Burak'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç motosiklet tutkununun babası Kenan, annesi Zuhal, kız kardeşi Kübra (26), erkek kardeşi Tolga (19) ve kız arkadaşı Yaren Kara, uzun süre gözyaşı döktü. Ayrıca cenazeye Taşan'ın motorcu arkadaşları katıldı.



ALDIĞI ÇİÇEĞE SARILDI
Taşan'ın evlenme teklifi ettiği Yaren Kara, sosyal medyada paylaştığı mesajda, "Bir kişiyi bile incitmedin sevgilim. Hayatımda gördüğüm en iyi kalpli en güleryüzlü insan sendin ve hep sen olacaksın. Ne çok sevenin varmış ne çok kişiyi üzdün. Giderken toprak seni üzmeyecek biliyorum. Allah'a emanetsin kalbim" ifadesini kullandı. Sevgilisinin aldığı çiçeğe sarıldı. Gözyaşları sel olup aktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN