Taksim'de küfür ve tehditler savurduğu için gözaltına alınan taksicinin müşteriyi kabul etmediği görüntüleri ortaya çıktı

Beyoğlu Taksim Meydanı’nda sivil trafik ekiplerinin, yolcu seçtiğini tespit ettiği taksi şoförüne para cezası kesildi. Yolcu seçtiği ve fren lambası yanmadığı için ceza kesilen bir taksi şoförü aracının bağlanacağını öğrenince "Eğer bu araç bağlanırsa benzin döküp yakarım" diyerek tehditler savurdu. Taksici polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öte yandan taksicinin müşteri seçtiği ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde Dolmabahçe'ye giden bir müşyeriyi mesafe diye kabul etmediği kameraya yansıdı.

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2023, 17:38 Güncelleme 09 Ağustos 2023, 22:35
Taksim’de küfür ve tehditler savurduğu için gözaltına alınan taksicinin müşteriyi kabul etmediği görüntüleri ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda sivil trafik ekiplerinin, yolcu seçtiğini tespit ettiği taksi şoförüne para cezası kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri Taksim Meydanı ve çevresinde taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Sıraselviler Caddesi'nde müşteri gibi taksiye binmek isteyen sivil trafik polisi araca alınmayınca, ileride uygulama yapan ekiplere taksi plakasını bildirdi.

"BENZİN DÖKER YAKARIM"
Taksim Meydanı'ndaki kontrol noktasında durdurulan Barış Ç.'ye yolcu seçme ve fren lambası yanmadığı için toplam 4 bin 472 lira para cezası kesildi.

Aracının bağlanacağını öğrenen Barış Ç. "Eğer bu araç bağlanırsa benzin döküp yakarım" diyerek küfür ve tehditler savurunca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis aracına alınan Barış Ç. polis merkezine götürülürken trafikten geçici süre men edilen taksi çekici yardımıyla götürüldü.



MÜŞTERİ ALMADIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan küfürbaz taksicinin müşteri seçtiği ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde Dolmabahçe'ye giden bir müşyeriyi mesafe diye kabul etmediği kameraya yansıdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN