Vatandaşlar CHP'li belediyeye isyan etti! Avcılar'da çevre kirliliğine çözüm bekleniyor

CHP'li belediyelerin iş bilmezliğine her geçen gün bir yeni ekleniyor. Ulaşımdan alt yapıya birçok konuda hizmet yetersizlikleri ile vatandaşa zor anlar yaşatan CHP'li belediyeler adeta vatandaşları canından bezdirdi. Son olarak İstanbul Avcılar'da, dalgaların plaja taşıdığı kirlilik ve yosunlardan rahatsız olan vatandaşlar isyan etti.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2023, 18:55 Güncelleme 07 Ağustos 2023, 18:55
Vatandaşlar CHP’li belediyeye isyan etti! Avcılar’da çevre kirliliğine çözüm bekleniyor

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimdeki İBB'de sorunlar bitmek bilmiyor. Toplu taşıma, altyapı ve birçok konuda şehrin bütün dinamikleri patlamış durumda. İBB yönetiminde kanayan yara haline gelen çevre kirliliği de bu durumlarlar yalnızca birisi.

Denizköşkler'de bulunan Avcılar Belediyesine ait plajda sahil boyunca görülen plastik şişe, poşet, kola kutusu gibi maddeler ile yosunların oluşturduğu kirlilik vatandaşların tepkisini çekiyor.

Plajdaki kirliliğin giderilmesi için durumu yetkililere de bildiren çözüm bekliyor.

Plajda denize giren Osman Kırımlıoğlu, haftanın birkaç günü buraya geldiğini, son zamanlarda yosunların ve kirliliğin arttığını söyledi.

Belediye yetkililerinin temizlik konusunda daha duyarlı olması gerektiğini dile getiren Kırımlıoğlu, "Belediye dinlenmemiz için bir yer hizmete sunmuş. Bundan evvel buralar daha temizdi. Öğleden önce temizlik çalışması yapıldı ama yetersiz kaldı. İnsanlarımızın çevreyi kirletmemesi gerekiyor. Çöplerini bırakıp gidiyorlar. Bu durum rahatsız edici." dedi.

"TEMİZLİK YAPILIYOR AMA SÜREKLİLİĞİ YOK"
Profesyonel yüzücü olduğunu söyleyen başka bir vatandaş ise kirliliğin her geçen gün daha da arttığına dikkati çekerek, "İklim değişikliği ve nüfusun artması nedeniyle deniz kirliliği arttı. Daha önce çok temizdi ancak şimdi yüzülecek gibi değil. Deniz anaları fazla. Temizlik yapılıyor ama sürekliliği yok. Plaja gelenlerin bir kısmı kirli olduğunu görünce geri gidiyor." diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN