Pastalı vahşet! Ünlü Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım eşi tarafından 32 defa bıçaklandı

Yunus Yıldırım, 6 gün önce Youtuber eşi Merve Veziroğlu Yıldırım için yaş günü partisi yaptı... O gün başlayan kıskançlık krizi, dün yeni bir boyut kazandı. Eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanan talihsiz kadın, ölüm kalım savaşı veriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2023 Güncelleme 06 Ağustos 2023, 06:59
Pastalı vahşet! Ünlü Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım eşi tarafından 32 defa bıçaklandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Üsküdar'da yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32) eşi Yunus Yıldırım'ın bıçaklı saldırısında ağır yaralandı. Peki bu duruma nasıl gelindi? İddiaya göre 6 gün önce Merve Yıldırım için doğum günü partisi organize eden Yunus Yıldırım, kutlama sınasında eşiyle tartıştı.

Tartışmanın nedeni ise kıskançlık krizi. Ancak çiftin arkadaşları her iki tarafı da sakinleştirince, doğum günü partisinde şiddet yaşanmadı. Ancak çiftin partideki tartışmayı sürdürdüğü komşular tarafından da doğrulandı. Son olarak dün sabaha karşı da başlayan tartışma, şiddete dönüştü.

ŞOKLAR İÇİNDEYİM
Tartışmanın büyümesiyle Yunus Yıldırım, mutfaktan aldığı bıçakla genç kadını yatak odasında defalarca bıçakladı. Yunus Yıldırım daha sonra polisi arayarak eşini bıçakladığını itiraf etti. Genç kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınırken, cani eş de gözaltına alındı. Merve Veziroğlu Yıldırım'ın ailesi haberi alır almaz hastaneye koştu.

Abla Şerife Yavuz, olayın ardından kız kardeşinin yaşadığı eve geldi. Şok geçiren Yavuz, "Kız kardeşimi şu anda yoğun bakıma aldılar, kanaması var. Tam olarak biz de bilmiyoruz. Şiddet cezalarının kesinlikle ağırlaştırılmasını istiyorum. Akşam yatıyoruz, sabah ne halde kalkacağımız belli değil. Şoklar içindeyim. İnşallah iyi olur. Hastaneden aramışlar, 32 yerinden bıçaklandığı söyleniyor" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN